Εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: Σε απολογία εφτά άτομα για το bullying

6:30 μ.μ. - Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018
06:11 μ.μ. - Παρ, 30/30/2018
Image: Εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: Σε απολογία εφτά άτομα για το bullying

Μεταξύ των επτά που καλούνται σε απολογία είναι και τέσσερις Ηρακλειώτες

 
Ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών Ιωαννίνων καλούνται από σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΑΤΡΙΣ, οι επτά Κρητικοί σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, προκειμένου να απολογηθούν για την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ’ εξακολούθηση και της άσκησης παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση στον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη.
 
Μεταξύ των επτά που καλούνται σε απολογία είναι και τέσσερις Ηρακλειώτες.
 
Οι κατηγορίες για τις οποίες καλούνται να δώσουν εξηγήσεις δεν αφορά στην κύρια υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην οποία ως γνωστόν η ποινική δίωξη έχει ασκηθεί in rem, δηλαδή δεν έχει προσωποποιηθεί, αλλά τη δικογραφία κατά την οποία εξετάζονται μαρτυρίες για περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς που φέρεται να υπέστη ο άτυχος Βαγγέλης από συμφοιτητές του.
 
Όπως όλα δείχνουν ωστόσο, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την παραπομπή τους στο εδώλιο του αρμόδιου πλημμελειοδικείου.
 
Οι γονείς του 20χρονου σπουδαστή περιμένουν καρτερικά από τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει τη διερεύνηση και της κύριας υπόθεσης, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού τους. Μάλιστα η μητέρα του, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
 
 
 
in.gr