Έκοψε την πίτα της η Ε.Α.Σ.

3:28 μ.μ. - Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018
03:01 μ.μ. - Τρί, 02/28/2018
Image: Έκοψε την πίτα της η Ε.Α.Σ.

Παρουσία των μελών του Δ.Σ. και του Αντιδήμαρχου Αγροτικών θεμάτων

Σήμερα Πέμπτη 1/2 η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας έκοψε την βασιλόπιτά της, στις εγκαταστάσεις της στους Παπαλάκους. 
 
Η τελετή έγινε από τον Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη της διοίκησης και στους εργαζομένους καλή δύναμη στο έργο τους και καλή συνεργασία, και ο Άγιος μάρτυς Τρύφων, προστάτης των γεωργών, να προστατεύει τις καλλιέργειες όλων των αγροτών παραγωγών, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής αλλά και της εθνικής μας οικονομίας. 
 
Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Οργάνωσης κ. Νικ. Δασκαλάκης ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την παρουσία του και για το γεγονός ότι πάντοτε συμπαρίσταται και ευρίσκεται κοντά στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
 
Εκτός από τον Πρόεδρο κ. Νικ. Δασκαλάκη, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους της Ένωσης Α.Σ. Ιεράπετρας, στην τελετή παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Αργύρης Πανταζής, η Γραμματέας του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Αικατερίνα Τρικαλουδάκη και άλλοι εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της περιοχής.