Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

9:43 π.μ. - Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
09:03 π.μ. - Τετ, 29/43/2023
Image: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα ο Αν Διοικητής Κος Πετράκης, ευχαρίστησε το προσωπικό, συμπληρώνοντας πώς όσο βρίσκεται σε αυτή την θέση θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε το νοσοκομείο να αναβαθμιστεί

Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα που επεφύλαξε και ευχάριστες εκπλήξεις ο Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας , πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας στον χώρο του Νοσοκομείου.

hxonews

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κος Παπαβασιλείου Ν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Κος Καλαντζάκης Θ. , οι αντιδήμαρχοι Ιεράπετρας Κος Αστροπεκάκης και Κος Ασπραδάκης, ενώ από το ΔΣ διασυνδεόμενων νοσοκομείων ο Κος Βασιλάκης.

hxonews

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βλασσάκης Δημήτρης αφού καλωσόρισε παρευρισκομένους και εργαζομένους ευχαρίστησε τον Υπεάρχη για τις προσπάθειες που κάνει ώστε να επανέλθει το νοσοκομείο σε τροχιά ανάπτυξης βοηθώντας σε έμψυχο δυναμικό αλλά και τεχνολογικό υλικό , το Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου για την συνολική προσφορά τους αλλά και στήριξη προς τους εργαζομένους η οποία ήταν και είναι καταλυτική, το Σύλλογο φίλων νοσοκομείου Ιεράπετρας για την αγωνιστική αλλά και οικονομική υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, τον Κύριο Βασιλάκη για την συνολική βοήθεια σε θέματα του νοσοκομείου, τον κόσμο της Ιεράπετρας γιατί στέκεται στο πλάι των εργαζομένων για ένα πλήρες επανδρωμένο νοσοκομείο και τέλος όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που έχουν κάνει και υπό αυτές τις συνθήκες ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες υγείας πρώτης γραμμής.

hxonews

Ο Κος Παπαβασιλείου έδωσε το σύνθημα για την έναρξη αλλαγής κλίματος της επόμενης μέρας με θετικό πρόσημο για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας και δια στόματος ΥΠΕ για πρώτη φορά δηλώθηκε πως το νοσοκομείο δε θα κλείσει αλλά αντιθέτως θα αναβαθμιστεί.

hxonews
hxonews

Ο Κος Καλαντζάκης δήλωσε πως ο Δήμος και το δημοτικό συμβούλιο θα συνεχίσει δυναμικά από την πλευρά του τις παρεμβάσεις όπου και όποτε χρειαστεί και θα είναι στο πλάι των εργαζομένων .

hxonews

Ο Κος Βασιλάκης ως εκπρόσωπος του ΔΣ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσπάθεια τους κατά την διάρκεια της πανδημίας και δήλωσε πως πλέον θα βρίσκεται στο ΔΣ και το νοσοκομείο Ιεράπετρας έχοντας πλέον λόγο στις αποφάσεις.

hxonews

Τέλος χαιρετισμό απεύθυνε και ο Αν Διοικητής Κος Πετράκης, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την υπερπροσπάθεια σε αυτά τα 2 χρόνια της πανδημίας , συμπληρώνοντας πώς όσο βρίσκεται σε αυτή την θέση θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε το νοσοκομείο να αναβαθμιστεί.

Εκ του

ΔΣ

hxonews