Έκοψαν την πίτα τους οι αστυνομικοί του Λασιθίου

10:22 π.μ. - Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023
10:02 π.μ. - Δευ, 20/22/2023
Image: Έκοψαν την πίτα τους οι αστυνομικοί του Λασιθίου

Στις Λίμνες Νεάπολης

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε εχθές 18-02-2023 εκδήλωση στις Λίμνες Νεάπολης Λασιθίου, για την κοπή της πίτας έτους 2023, της Ένωσής μας, παρουσία συναδέλφων, φίλων και εκπροσώπων από διάφορους φορείς.

hxonews

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου, ο Σεβασμιότατος Πρωτοσύγκελος κ. ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ Τίτος, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Νομού Λασιθίου κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λασιθίου κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ Εμμανουήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λασιθίου κ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. ΖΕΡΒΟΣ Αντώνιος, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού μας Α/Δ κ. ΤΣΙΡΙΛΑΚΗΣ Μιχαήλ εκπροσωπώντας παράλληλα και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της αθλητικής Ένωσης Ελλάδος Παραρτήματος Κρήτης κ. ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κ. ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ Κωνσταντίνος.

Κατά την εκδήλωση, η Ένωσή μας τίμησε τον Υπουργό κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ με πλακέτα, ως ένδειξη της διαχρονικής προσφοράς του και στήριξης στους αστυνομικούς του Λασιθίου ενώ ο ίδιος κατά τον χαιρετισμό του, αναγνώρισε το πρόβλημα που υπάρχει στο Νομό μας με την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και το δίκαιο αίτημά μας για την ένταξή μας στις παραμεθόριες περιοχές.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ασφαλείς περιπολίες".

hxonews