Εκλογές στο Σωματείο Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας στις 18/8 - Κάλεσμα Μιχελαράκη για συμμετοχή

11:46 π.μ. - Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022
11:08 π.μ. - Πέμ, 11/46/2022
Image: Εκλογές στο Σωματείο Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας στις 18/8 - Κάλεσμα Μιχελαράκη για συμμετοχή

Από ντόπιους και εσωτερικό τουρισμό γεμίζουν καφέ και εστιατόρια της Ιεράπετρας

Ο Σύλλογος Καφέ - Εστίασης Ιεράπετρας προσκαλεί τα μέλη του στην Εκλογική & Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου  2022 και ώρα 09:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας , στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Εκλογές

Ο πρόεδρος κ. Μανώλης Μιχελαράκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 καλώντας τα μέλη του Σωματεία να συμμετάσχουν στις διαδικασίες απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα και σε νέα μέλη να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Δικαίωμα  συμμετοχής έχουν όσοι στον ΚΑΔ τους εμπεριέχουν ποτό, φαγητό κλπ. Από καφενεία, δηλαδή, μέχρι καφέ, ταβέρνες, εστιατόρια κ.α. Όσοι επιθυμούν να  είναι υποψήφιοι θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι μια μέρα πριν τις εκλογές. Ο κ. Μιχελαράκης εξήγησε ότι η περίοδος ίσως να μην είναι η καλύτερη λόγω φόρτου εργασίας ωστόσο στόχος είναι να γίνουν οι εκλογές στο Σωματείο τώρα, ώστε να προλάβουν τις διαδικασίες για τη συμμετοχή τους  στις εκλογές της Ομοσπονδίας και της ΓΣΕΒΕΕ.

Κίνηση καλοκαιριού

Αναφορικά με την κίνηση στα καταστήματα όπως είπε είναι αυξημένη τις τελευταίες ημέρες από ντόπιους αλλά  και επισκέπτες που είτε έρχονται από άλλες περιοχές του νησιού και της υπόλοιπης χώρας ή από εκείνους που έρχονται στα πάτρια εδάφη για διακοπές. Οι ξένοι επισκέπτες είναι ελάχιστοι παρόλο που τα ξενοδοχεία της περιοχής έχουν αυξημένες πληρότητες. Φαίνεται πως υπάρχει μια συγκράτηση στους ξένους μιας και ο χειμώνας που έρχεται προμηνύεται δύσκολος, λόγω των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία, του ενεργειακού κλπ. Στα θετικά πάντως είναι η μείωση της τιμής των καυσίμων που βοηθά τους εκδρομείς για μικρές αποδράσεις δίνοντας ώθηση στην τοπική αγορά, σημείωσε μεταξύ άλλων. 

Ακούστε εδώ τον κ. Μιχελαράκη