Εκλογές στη Δημοτική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Ιεράπετρα - Κυριακή 2 Οκτωβρίου

10:40 π.μ. - Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022
10:09 π.μ. - Τρί, 27/40/2022
Image: Εκλογές στη Δημοτική Οργάνωση  του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Ιεράπετρα - Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο Γ. Μπελούκας Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Με αφορμή τη χθεσινή δημοτική συνέλευση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Ιεράπετρα, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου κ. Γιώργος Μπελούκας μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους προκειμένου να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη συντονιστικής επιτροπής δημοτικής οργάνωσης Ιεράπετρας. Οι εκλογές θα γίνουν στις 2 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα των εκλογών.

Ο κ. Μπελούκας πρόσθεσε στη συνέχεια ότι ως Νομαρχιακή έχουν ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και αυτό που βλέπουν είναι ότι ο κόσμος αρχίζει και προβληματίζεται μιας και βρισκόμαστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Για τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε ότι οι θέσεις τους είναι γνωστές και το πρόγραμμα που κατέθεσε ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του ενεργειακού λέγοντας ότι θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας και η κυβέρνηση έχει αργήσει να πάρει μέτρα. Αλλά και στο θέμα των υποκλοπών σημειώνοντας ότι θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να κάνει γνωστό γιατί γινόταν η παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη. Μίλησε και για άλλα ζητήματα όπως τις εκλογές στην Ιταλία. Ενώ έκανε αναφορά στους νέους της χώρας μας και την ανάγκη να μείνουν στον τόπο τους και όσοι έχουν φύγει στο εξωτερικό να επιστρέψουν δημιουργώντας όμως τις συνθήκες εκείνες ώστε οι νέοι μας, να θέλουν να παραμείνουν. Τόνισε ακόμη ότι ως ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχουν δεσμευτεί ότι η πορεία προς τις εκλογές θα είναι αυτόματη και θα προσπαθήσουν για το μεγαλύτερο ποσοστό.

Ακούστε τη συνέντευξη