Εκλογές 2023 – ΚΚΕ: Ο υποψήφιος βουλευτής Κωστής Δερμιτζάκης στον Ηχώ 99,8

12:22 μ.μ. - Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023
12:06 μ.μ. - Τρί, 20/22/2023
Image: Εκλογές 2023 – ΚΚΕ: Ο υποψήφιος βουλευτής Κωστής Δερμιτζάκης στον Ηχώ 99,8

Σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 19:30 η ομιλία του στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας

Ο υποψήφιος με το ΚΚΕ στο νομό Λασιθίου κ. Κών/νος Δερμιτζάκης φιλοξενήθηκε σήμερα στον Ηχώ 99,8 εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Έκανε καταρχάς μια αναφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου. Εκτίμησε στη συνέχεια ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι αντιλαϊκή γιατί είναι «δεμένα τα χέρια τους» από τα μνημόνια ενώ και το Ταμείο ανάκαμψης για το οποίο γίνεται συνεχώς λόγος δεν είναι και αυτό πέρα από ένα υπερμνημόνιο που θα είναι καταστροφικό για τον λαό.

Αντικείμενο συζήτησης για τη συνέχεια, υγεία, οικονομία, πρωτογενής τομέας, πλειστηριασμοί κ.α. με τον κ. Δερμιτζάκη να αναλύει τις θέσεις τους. Τονίζοντας ότι μόνο με αγώνα και πραγματική ρήξη θα στηριχτούν τα λαϊκά στρώματα.

Ακούστε εδώ τον κ. Δερμιτζάκη:

-

Οι επόμενες προεκλογικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ στο Λασίθι

Τη δράση της για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη συνεχίζει η Κομματική Οργάνωση Λασιθίου, η οποία διοργανώνει πολιτικές συγκεντρώσεις με σύνθημα: «100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Πιο δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός». Για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ, και τις συγκλίσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, απέναντι στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα όλων τους.

Συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 19:30 στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας. Θα μιλήσει ο Κωστής Δερμιτζάκης, υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου με το ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 20:30, στην Κεντρική Πλατεία Σητείας. Θα μιλήσει ο Σίμος Συμεωνίδης, υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ Λασιθίου με το ΚΚΕ.