Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Γιάννης Φρυσούλης στον Ηχώ 99,8

12:13 μ.μ. - Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023
12:04 μ.μ. - Τετ, 19/13/2023
Image: Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος Βουλευτής  του ΜέΡΑ 25 Γιάννης Φρυσούλης στον Ηχώ 99,8

Υγεία, οδικό δίκτυο, οικονομία και το όραμα για το Λασίθι στο επίκεντρο της συνέντευξης

Τις προτάσεις του ΜεΡΑ 25 για την επόμενη μέρα στη χώρα μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου  και τις θέσεις του  για  το Λασίθι, ανέλυσε σε  συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος Βουλευτής στον νομό κ. Φρυσούλης Γιάννης. Μίλησε για την οικονομία, την υγεία, το οδικό δίκτυο, το ενεργειακό και άλλα θέματα που απασχολούν τους Λασιθιώτες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Δυο λόγια για την υποψηφιότητά του:   Ήμουν πολιτικοποιημένος από πολύ μικρός αν και η πολιτική έτσι όπως την ξέρουμε στην Ελλάδα δεν με «τραβούσε» και τόσο πολύ , απεναντίας  μάλιστα δεν ήταν καθόλου ελκυστική για το πως την φαντάζομαι εγώ. Όταν δημιουργήθηκε το πανευρωπαϊκό κίνημα Diem25 είδα κάτι καινούργιο που με εξέφραζε και έτσι γράφτηκα στο κίνημα αυτό. Μετά δημιουργήθηκε το ΜεΡΑ25 (ως παρακλάδι στην Ελλάδα του Diem25) και όλα τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους. Φυσική ροή των πραγμάτων δηλαδή. Δεν είχα σκοπό να είμαι υποψήφιος ποτέ, αλλά όταν έγινε η τιμητική προς εμένα πρόταση την αποδέχτηκα σκεπτόμενος ότι αργότερα θα πρέπει να απαντήσω στα παιδιά μου στην ερώτηση που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα γινόμουν αποδέκτης…τι έκανες για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στην χώρα όπου επέλεξες να μας μεγαλώσεις και να ζήσουμε !;;

Είμαι λοιπόν υποψήφιος «εκφραστής» στον Νόμο Λασιθίου για την γενιά της κρίσης για την επόμενη γενιά που έρχεται αλλά και για την όλους εκείνους που πιστεύουν ότι αυτό που ζούμε τα τελευταία 13 χρόνια δεν είναι μονόδρομος αλλά πιστεύουν ότι όλα μπορούν να είναι αλλιώς.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Φρυσούλη

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σητεια. Οι γονείς μου έχουν καταγωγή από Σφακιά Χανίων και Σταυροχωρι Λασιθίου. Σπούδασα στην Αρτα τηλεπληροφορική και διοίκηση επιχειρήσεων, όπου διατηρούσα  και κατάστημα εστίασης. Εργάστηκα και έζησα για ένα διάστημα στην Αθήνα και μετά επέστρεψα στην Σητεια, όπου δραστηριοποιούμαι στον τομέα των επιχειρήσεων. Έχω ασχοληθεί με λιανικό- χονδρικό εμπόριο, διακόσμηση εκδηλώσεων Εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλο το νόμο Λασιθίου, επίσης  με την Εστίαση και την παροχή υπηρεσιών. Έχω συμμετοχή σε διάφορες δράσεις αλλά και Συλλόγους της περιοχής μου. Είμαι μέλος και αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας τα τελευταία 9 χρόνια.

Είμαι παντρεμένος με την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Γιώτα Αρβανιτίδου που έχει καταγωγή από τις Σέρρες και έχουμε 2 κοριτσάκια.

Οι τομείς που με ενδιαφέρουν είναι ο Αθλητισμός , το Περιβάλλον, ο Πολιτισμός αλλά και η Παιδεία.

Φυσικά αυτό που προέχει όλων είναι η Υγεία που είναι και βασική διεκδίκηση για το Νομό μας.