Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Ανδρεαδάκης στον Ηχώ 99,8

12:05 μ.μ. - Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023
12:04 μ.μ. - Τετ, 19/05/2023
Image: Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Ανδρεαδάκης στον Ηχώ 99,8

Οικονομία, υγεία, κοινωνία και Λασιθιώτικα θέματα στο επίκεντρο της συζήτησης

Θέσεις και απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία, την υγεία, και άλλα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και τους Λασιθιώτες, ανέλυσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Λασίθι κ. Ανδρεαδάκης Κώστας.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Ανδρεαδάκη

-

Βιογραφικό σημείωμα:

Είμαι ο Κωνσταντίνος Ανδρεαδάκης, γιος του γιατρού Μανόλη Ανδρεαδάκη και της Μαριλένας Λυράκη. Από την πλευρά του πατέρα μου κατάγομαι από την ομώνυμη οικογένεια των Ανωγείων Ρεθύμνης και από την πλευρά της μητέρας μου από τον Άγιο Νικόλαο.

Γεννήθηκα τον Απρίλη του 1997 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα έζησα στην Σητεία, ενώ αργότερα επέστρεψα μόνιμα με την οικογένεια μου στον Άγιο Νικόλαο όπου και μεγάλωσα. Σπούδασα Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) στην πόλη της Καβάλας.

Η αγάπη μου για την παραδοσιακή μουσική από μικρή ηλικία με οδήγησε στην εκμάθηση της Κρητικής Λύρας. Έχω λάβει μέρος σε συναυλίες σε όλη την Κρήτη και την Ελλάδα, καθώς και σε ηχογραφήσεις, μουσικοποιητικές βραδιές, αυτοσχεδιαστικές συναυλίες και εκπομπές ως μουσικός.

Έχοντας χαραγμένες στο μυαλό μου τις κορυφογραμμές των Λασιθιώτικων βουνών από τη μια και του Ψηλορείτη από την άλλη, έμαθα από μικρός να βλέπω κορυφές και να προσπαθώ να τις κατακτήσω, όπως όλοι οι νέοι.

Έτσι, το 2021, μόλις 24 ετών, συμμετείχα στη διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης, με ένα πολύ σημαντικό ρόλο: πρεσβευτής της διάσκεψης στον τομέα της Μετανάστευσης και της Εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον κόσμο καθώς και επίτροπος της κοινωνίας των πολιτών στις ολομέλειες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αυτή η εμπειρία μου έδωσε το κίνητρο να ασχοληθώ με την πολιτική καθώς συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τρόποι να φτιάξουμε τη χώρα και τον κόσμο που θέλουμε και αξίζουμε.