Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Κουρουπάκης στον Ηχώ 99,8

11:38 π.μ. - Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023
11:04 π.μ. - Παρ, 21/38/2023
Image: Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Κουρουπάκης στον Ηχώ 99,8

Επίκεντρο της συζήτησης οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οι ανάγκες του νομού Λασιθίου για περαιτέρω ανάπτυξή του

Θέσεις και απόψεις για ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και ειδικότερα τον νομό Λασιθίου ανέλυσε σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος βουλευτής στο Λασίθι με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Κουρουπάκης, πρώην Δήμαρχος Σητείας.

Έκανε καταρχάς μια αναφορά στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια μίλησε για την οικονομία, τα μνημόνια, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ασκώντας κριτική στο πως κυβερνήθηκε η χώρα τα τελευταία χρόνια διαδοχικά από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Εξέφρασε την άποψή του για τις μετακινήσεις υποψηφίων από το ένα κόμμα στο άλλο και το ενδεχόμενο συνεργασιών την επόμενη μέρα των εκλογών. Αλλά και για το σύστημα της απλής αναλογικής με το οποίο πάμε στις εκλογές, σημειώνοντας ότι ο πολίτης τελικά κρίνει. Τόνισε δε ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και τις ανάγκες της εποχής.

Στάθηκε κατόπιν σε τοπικά θέματα με αναφορά σε ΒΑΠΕ, Νοσοκομεία, ΒΟΑΚ κλπ ενώ τέλος εξέφρασε την άποψή του για το θέμα της επανίδρυσης του Μακρύ Γιαλού. Κλείνοντας, τόνισε ότι εάν εκλεγεί θα αγωνιστεί για το καλό του Λασιθίου στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες στα θέλω, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.