Εκλογές 2023: Ο πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας Θ. Τζήμερος στον Ηχώ 99,8

11:56 π.μ. - Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023
11:05 π.μ. - Παρ, 05/56/2023

Συνέντευξη και δηλώσεις κατά την επίσκεψή του στην Ιεράπετρα

-

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του Εθνική Δημιουργία κ. Θάνος Τζήμερος έχοντας επαφές με τον Δήμαρχο, τοπικά στελέχη και τοπικούς φορείς, εργαζόμενους στο Νοσοκομείο ανταλλάσσοντας θέσεις και απόψεις για τις προτάσεις του κόμματος για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα.

hxonews

Εθνική Δημιουργία θα ψηφίσει αυτός που θέλει η χώρα μας να δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά της να ζουν και να προκόβουν εδώ. Το ότι η χώρα είναι σε παρακμή μετά από 11 χρόνια μνημονίου οφείλεται ότι εφαρμόζονται οι ίδιες εσφαλμένες συνταγές. Την χώρα την κυβερνά ο κρατισμός.

hxonews

Αυτό που προτείνουμε είναι ότι θα πρέπει ο πολίτης να ρυθμίζει τη ζωή του, να εργάζεται και να του μένουν χρήματα στην τσέπη. Η Εθνική Δημιουργία προτείνει γραμμικό φόρο 15% για όλα τα εισοδήματα. Να αναγνωρίζονται και να εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα όλα τα έξοδα και αυτό που μένει να φορολογείται με 15%. Έτσι, μεταξύ άλλων, εξαφανίζεται και η φοροδιαφυγή αλλά και ο πολίτης θα μπορεί να διαθέσει το υπόλοιπο εισόδημά του όπως επιθυμεί χωρίς να περιμένει ένα «ξεροκόμματο», ένα επίδομα. Και όλα αυτά πρέπει να γίνονται μέσα σε ένα πλαίσιο σταθερό και νόμους που εφαρμόζονται. Η Εθνική Δημιουργία απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να υπάρχει τάξη και ασφάλεια, δεν δέχονται ότι ο δημόσιος βίος θα είναι ένα πεδίο επαναστατικής «γυμναστικής», δεν δέχονται ότι η χώρα μας και η Ευρώπη θα καταλήξουν να γίνουν προτεκτοράτα του ισλαμικού κράτους.

Σήμερα το πρωί ο κ. Τζήμερος βρέθηκε στο στούντιο του Ηχώ 99,8 αναλύοντας τις θέσεις τους με έμφαση στα εργασιακά, τους πλειστηριασμούς, τα δάνεια, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, το προσφυγικό - μεταναστευτικό.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Τζήμερου στον Ηχώ 99,8