Εκλογές 2023 - Λασίθι : Ο υποψήφιος Βουλευτής ΚΚΕ Κώστας Δερμιτζάκης στον Ηχώ 99,8

12:47 μ.μ. - Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Τετ, 17/47/2023
Image: Εκλογές 2023 - Λασίθι : Ο υποψήφιος Βουλευτής ΚΚΕ Κώστας Δερμιτζάκης στον Ηχώ 99,8

Οι θέσεις για την κεντρική πολιτική σκηνή και οι προτάσεις για την επόμενη μέρα στο Λασίθι

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΚΚΕ στον Νομό Λασιθίου κ. Κώστας Δερμιτζάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Ηχώ 99,8 εν όψει των εθνικών εκλογών.

Στάθηκε σε τοπικά θέμα όπως η υγεία και τα νοσοκομεία, παιδεία, ενέργεια κ.α.

Μίλησε και για θέματα της κεντρικής πολιτικής επικαιρότητας, για την οικονομία, τα δάνεια, το ΦΠΑ, τα μνημόνια, την κοινωνία και την αγωνία των πολιτών να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Στη συνέχεια είπε ότι το ΚΚΕ δεν θα είναι απρόσμενο αν είναι τρίτο κόμμα και αναφέρθηκε στα προαπαιτούμενα από τα μνημόνια αλλά και στο Ταμείο ανάκαμψης που όπως υποστήριξε είναι ένα καινούριο υπερμνημόνιο.

Είπε ακόμη ότι, τα συστημικά κόμματα ψήφισαν στην Ευρωβουλή νέα χαράτσια. 105 εταιρίες που εμφάνισαν κέρδος 333% τη στιγμή που η κοινωνία είχε πρόβλημα, θα διαχειριστούν 50 δις και από αυτά αντί να επωφεληθεί ο λαός τα λεφτά θα πάνε σε ανεμογεννήτριες, ιδιωτική υγεία κλπ.

Δεν θέλουμε στις εκλογές να βγει το λιγότερο κακό αλλά κάτι πολύ καλύτερο, που το έχει το ΚΚΕ.Το ΚΚΕ έχει κυβερνητικό πρόγραμμα και άμεσες προτάσεις για να ανακουφιστούν οι πολίτες από την ακρίβεια το ΦΠΑ κλπ. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα ισχυροποιήσει τη φωνή του λαού.

Κάθε μνημονιακή κυβέρνηση είναι χειρότερη από τις προηγούμενες γιατί πατάει πάνω σε νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είναι ένα σάπιο σύστημα και πρέπει να έχεις το λαό μαζί σου για να μπορέσεις να το αλλάξεις.

Με συγκινεί ο κόσμος που με πλησιάζει και αξιολογεί εκτίμα και εμπιστεύεται τις δυνάμεις του ΚΚΕ. Τους καλώ να μην υποκύψουν οι αναποφάσιστοι γιατί η δικαιοσύνη δεν θα επικρατήσει πουθενά. Πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, κατέληξε.