Εκλογές 2023: Η υποψήφια με τη ΝΔ Ελένη Βλάσση στον ΗΧΩ 99,8

12:01 μ.μ. - Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Παρ, 05/01/2023
Image: Εκλογές 2023: Η υποψήφια με τη ΝΔ Ελένη Βλάσση στον ΗΧΩ 99,8

Προτάσεις και θέσεις για ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και αναφορά σε τοπικά θέματα του Λασιθίου

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στον νομό Λασιθίου κα Ελένη Βλάσση, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Ενωμένη Ιεράπετρα» στο δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας, καλλιτεχνική διευθύντρια του «Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Αwards», του «Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Αwards», του «Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής», του «International Food Day Festival», του «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης» παραχώρησε συνέντευξη στον Ηχώ 99,8 αναλύοντας τις θέσεις της για ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Η κα Βλάσση αφού αναφέρθηκε στη σημασία του πολιτισμού μίλησε για τον ΒΟΑΚ και γενικότερα το οδικό δίκτυο. Μίλησε και για την υγεία και τους αγώνες της Ιεράπετρας να κρατήσουν όρθιο το Νοσοκομείο, σημειώνοντας ότι η υγεία είναι ένα δημόσιο αγαθό που πρέπει να παρέχεται στους πολίτες. Επισημαίνοντας ότι ναι μεν γίνονται πολλά πράγματα στην υγεία, γίνονται προσλήψεις και επίκεινται και άλλες όμως ανάγκες παραμένουν και θα πρέπει να καλυφθούν.

Μίλησε για τον πρωτογενή τομέα, τα μέτρα στήριξης των αγροτών και αναφέρθηκε στα εγγειοβελτιωτικά έργα που επι ΝΔ γίνονται ή έχουν δρομολογηθεί για το Λασίθι.

Ακούστε εδώ την κα Βλάσση