Εκλογές 2023: Η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαρία Σαπουντζάκη στον Ηχώ 99,8

9:33 π.μ. - Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023
09:04 π.μ. - Πέμ, 20/33/2023
Image: Εκλογές 2023: Η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  Μαρία Σαπουντζάκη στον Ηχώ 99,8

Οι προτάσεις για το Λασίθι με ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα τουρισμού

Με έμφαση σε θέματα του τουρισμού η υποψήφια βουλευτής στον νομό Λασιθίου με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μαρία Σαπουντζάκη, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, παραχώρησε συνέντευξη στον Ηχώ 99,8 αναλύοντας τις θέσεις της για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του κλάδου, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η πολιτεία πρέπει να δώσει έμφαση στην εκπαίδευση των εργαζόμενων στον τουρισμό.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

Βιογραφικό σημείωμα:

Ονομάζομαι Μαρία Σαπουντζάκη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αλικαρνασσό το 1967.

Βρέθηκα στον Άγιο Νικόλαο σε μικρή ηλικία για σπουδές στα τουριστικά, με ταυτόχρονη εργασία στον ξενοδοχειακό χώρο, γύρω στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Έκτοτε εργάζομαι ως διοικητικός υπάλληλος σε μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής και ζω πάντα στον Άγιο Νικόλαο.

Έχω τελειώσει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα των Κοινωνικών Επιστημών, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών με Οικονομική κατεύθυνση, κατέχω Μεταπτυχιακό τίτλο στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, καθώς και πτυχίο σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

Είμαι μέλος της ΝΕ του Νομού Λασιθίου στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς και μέλος του συντονιστικού της ΟΜ Αγίου Νικολάου, υπεύθυνη στην ομάδα που ασχολείται με τα εργασιακά και ειδικά τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό.

Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά τριών εγγονιών.