Εκλογές 2023 Ελένη Βλάσση: Να ψηφίσουμε ανθρώπους που μπορούν και θέλουν το καλό του τόπου μας

12:19 μ.μ. - Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Πέμ, 18/19/2023
Image: Εκλογές 2023 Ελένη Βλάσση: Να ψηφίσουμε ανθρώπους που μπορούν και θέλουν το καλό του τόπου μας

Η υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Νομό Λασιθίου μιλά στον Ηχώ 99,8

Για την υποψηφιότητά της στον νομό Λασιθίου με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε στον Ηχώ 99,8 η κ. Ελένη Βλάσση. Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Ενωμένη Ιεράπετρα», δημιουργός και καλλιτεχνική διευθύντρια του «Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Αwards», του «Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Αwards», του «Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής», του «International Food Day Festival», του «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης» και της «Ακαδημίας Κινηματογράφου Κρήτης», από το 2014 έως σήμερα.

Θεώρησα υποχρέωσή μου να συμμετέχω στις εθνικές εκλογές γιατί θέλω να δουλέψω για τον τόπο μου. Γιατί πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε πράγματα για την Ιεράπετρα και για όλο το Λασίθι. Να γίνουν έργα υποδομών και ανάπτυξης που θα στηρίξουν τον τόπο μας με ισόρροπη ανάπτυξη του νομού, τόνισε.

Αναλύοντας στη συνέχεια θέσεις και απόψεις για διάφορα θέματα με έμφαση στην υγεία, στον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αγροτικό τομέα, την στήριξη και προώθηση του αγροτουρισμού και άλλων εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως ο πολιτιστικός και ο γαστρονομικό. Το οδικό δίκτυο, το ενεργειακό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.α.

Για να καταλήξει λέγοντας μεταξύ άλλων. Θέλουμε ανθρώπους να προωθούν τα θέματά μας. Ο νομός Λασιθίου είναι παραγκωνισμένος. Η ΝΔ έχει αρχίσει να κάνει έργο αλλά ο νομός χρειάζεται και άλλα πολλά. Για παράδειγμα, στο πρόγραμμά της η ΝΔ έχει σχέδιο και πρόγραμμα για τη βελτίωση του οδικού δικτύου στο νησί και στον νομό. Χρειάζεται όμως να πιέσουμε για τον ΝΟΑΚ. Όλοι μαζί με κυβέρνηση της Ν.Δ. για την ανάπτυξη της χώρας. Γιατί δεν πρέπει να πάμε πίσω γιατί τότε θα θυμηθούμε τα capital controls ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα που μας έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα θυμηθούμε τον Βαρουφάκη και όσα έλεγε και λέει για την δραχμή και τόσα άλλα. Από εκεί και πέρα πρέπει να ενωθούμε ως νομός για να προχωρήσουμε μπροστά και να έχουμε έναν εκπρόσωπο ο οποίος διεκδικεί για εμάς και έχει την πολιτική βούληση να το κάνει και έχει και τη δυνατότητα να το κάνει.