Εκδήλωση για τον εορτασμό 100 χρόνων από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος της Κρήτης

12:52 μ.μ. - Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
12:12 μ.μ. - Σάβ, 07/52/2019
Image: Εκδήλωση για τον εορτασμό 100 χρόνων από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος της Κρήτης

Στ. Αρναουτάκης: «Το Λιμενικό Σώμα στην Κρήτη και το Ηράκλειο υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τους πολίτες της Κρήτης»

«Το Λιμενικό Σώμα στην Κρήτη και το Ηράκλειο υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τους πολίτες της Κρήτης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 
 
Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση που του απονεμήθηκε ο Περιφερειάρχης έδωσε συγχαρητήρια στην ηγεσία του Σώματος στην Κρήτη στο Λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιο Δουβή, στους άνδρες και γυναίκες του λιμενικού Σώματος για την προσφορά τους στο νησί. 

IMG-0019
 
Η απονομή έγινε στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τιμήθηκαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο Διοικητής του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης, Συνεργάτες και υποστηρικτές του έργου του Λιμενικού Σώματος.   
 
Η εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00, στον προβλήτα Μικρού Κούλε (έμπροσθεν Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου) και συνδιοργανωτές ήταν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και ο Σύλλογο Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης.