Εικόνες ντροπής - Αυτοσχέδιες χωματερές σε ρέματα στην Ιεράπετρα

8:36 π.μ. - Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018
08:09 π.μ. - Πέμ, 13/36/2018
Image: Εικόνες ντροπής - Αυτοσχέδιες χωματερές σε ρέματα στην Ιεράπετρα

Φωτο και σχόλια από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιάννη Γουλιδάκη

Ο κ. Γουλιδάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τον καθαρισμό των ρεμάτων λέγοντας οτι ήδη έχουν γίνει καθαρισμοί σε κάποια  όπως  σε Άγιο Ανδρέα και Αλμυρό και έχουν δρομολογηθεί και σε άλλα . Οι  παρεμβάσεις γίνονται ανάλογα και με τα μέσα που υπάρχουν. Ενώ οι γραφειοκρατικές  διαδικασίες που απαιτούνται , πολλές φορές  οδηγούν σε καθυστερήσεις. Από την άλλη θα πρέπει  κατά τον καθαρισμό να λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράγοντες όπως π.χ. περιβαλλοντικοί και άλλοι.  Τόνισε δε οτι  οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην πετούν  σκουπίδια και άλλα ογκώδη αντικείμενα  στα ρέματα γιατί οι κίνδυνοι από μια έντονη βροχόπτωση ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα είναι μεγάλοι. 

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Γουλιδάκη:



Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε ρέματα και άλλα σημεία της Ιεράπετρας με σκουπίδια και άλλα ογκώδη υλικά, περιγράφει με τον δικό του τρόπο σε ανάρτησή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Γιάννης Γουλιδάκης.
 
"Θαυμάστε το πολιτισμό μας ορισμένων ...ορισμενων Βρείτε επιχειρήματα για αυτές τις ενέργειες...να καταλάβω και γω το μέγεθος της γρουσουζιας μας εμας των καθημερινών ...υπεράνω υποψίας πολιτών του δυσμοιρου τόπου μας..ήδη μας πνίγουν... κάθε μέρα κι άλλη μια χωματερή...Μέχρι να χωθούμε όλοι μαζί στα ... θα ήταν σωστότερο να τα διαχειριστούμε έστω με τις λίγες δομές μας πιο οργανωμένα...αν είχες ενοχλήσει τις υπηρεσίες κάτι θα κάναμε...έστω καθυστερημένα..Εσύ εκεί θέλεις ενα στρατό να σε ξεβρωμιζει μέρες.."