Εγκαινιάστηκε το νεφρολογικό κέντρο Άγιος Παντελεήμονας στην Ιεράπετρα

9:34 π.μ. - Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
09:06 π.μ. - Δευ, 18/34/2018
Image: Εγκαινιάστηκε το νεφρολογικό κέντρο Άγιος Παντελεήμονας στην Ιεράπετρα

Μια σύγχρονη ιδιωτική μονάδα υγείας

Το Νεφρολογικό κέντρο Άγιος Παντελεήμονας, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Κυριακής (17/6). Πρόκειται για μια σύγχρονη ιδιωτική μονάδα υγείας, που βρίσκεται στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου.
 
Φίλοι και καλεσμένοι από την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο, βρέθηκαν στο χώρο του κέντρου ακόμα και στελέχη των νοσοκομείων ξεναγήθηκαν από το προσωπικό. Παρόντες και ο δήμαρχος Ιεράπετρας, μέλη της δημοτικής αρχής, ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Ν. Χριστοφακάκης και άλλοι.

 
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, ο οποίος ευχήθηκε τη μακροημέρευση της προσπάθειας που θα ανακουφίσει τους ασθενείς με νεφρολογικά προβλήματα.
 
Ο Παναγιώτης Δερεζέας, Πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος, σύμφωνα με το 104fm.gr, στον χαιρετισμό του στη συνέχεια ανάφερε ότι «δημιουργήσαμε ένα χώρο, ένα έργο, που στόχο έχει να προσφέρει στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ανάγκη για αιμοκάθαρση, τη φροντίδα που τους αξίζει«.
 
Μιλώντας με ανθρώπους που ασχολούνται με την υγεία στο Λασίθι, θεωρούν ότι αυτή η μονάδα θα ανακουφίσει τη μονάδα τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.
 
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δεξίωση σε όσους βρέθηκαν στον χώρο.