Έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα ... 70 της χρόνια!

5:47 μ.μ. - Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016
05:11 μ.μ. - Σάβ, 05/47/2016
Image: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα ... 70 της χρόνια!

Δηλώνει τρισευτυχισμένη διαψεύδοντας έμπρακτα όσους έλεγαν πως είναι πολύ μεγάλη για να γίνει μητέρα- και δη για πρώτη φορά.

Το πρώτο της παιδί φέρεται να έφερε τον προηγούμενο μήνα στον κόσμο η 70χρονη Daljinder Kaur από την Ινδία, που πλέον δηλώνει τρισευτυχισμένη διαψεύδοντας έμπρακτα όσους έλεγαν πως είναι πολύ μεγάλη για να γίνει μητέρα- και δη για πρώτη φορά.  
 
Η γυναίκα, που είναι παντρεμένη τα τελευταία 46 χρόνια και ο σύζυγός της είναι σήμερα 79 ετών, ακολούθησε μια θεραπεία σε κλινική γονιμότητας στη Haryana προκειμένου να καταφέρει να κάνει ένα παιδί γιατί, όπως είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο, το γεγονός πως ήταν άτεκνη την έκανε αντικείμενο χλευασμού στη χώρα της. Να σημειωθεί πως η στειρότητα θεωρείται κατάρα από το θεό για τους Ινδούς.   
 
"Ο θεός άκουσε τις προσευχές μας. Η ζωή μου ολοκληρώθηκε. Φροντίζω το μωρό ολομόναχη, νιώθω τόσο γεμάτη με ενέργεια. Ο άντρας μου είναι επίσης πολύ τρυφερός και με βοηθά όσο μπορεί" λέει η 70χρονη, που κάποια τοπικά μέσα αναφέρουν κι ως 72χρονη, καθώς τα πιστοποιητικά γέννησης στην Ινδία είναι μπερδεμένη υπόθεση και πολλοί δεν έχουν καθόλου. 
 
Η σύλληψη του μωρού, που πήρε το όνομα Armaan, έγινε κανονικά με ωάριο και σπερματοζωάριο του ζευγαριού, και το βρέφος γεννήθηκε υγιέστατο με βάρος περίπου 2.200 γραμμάρια στις 19 Απριλίου.  
 
"Πολλοί μας ρωτούν τι θα γίνει το παιδί όταν πεθάνουμε. Αλλά εγώ έχω πίστη στο Θεό. Είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, θα τα φροντίσει όλα" λέει η 70χρονη μητέρα.    
 
Lifo.gr