Έφυγε για Ουκρανία η ανθρωπιστική βοήθεια από τον ΕΕΣ Ιεράπετρας

2:41 μ.μ. - Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022
02:03 μ.μ. - Παρ, 18/41/2022
Image: Έφυγε για Ουκρανία η ανθρωπιστική βοήθεια από τον ΕΕΣ Ιεράπετρας

Εκδήλωση συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους άμαχους της Ουκρανίας και μήνυμα ειρήνης αποτελεί η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την κοινωνία της Ιεράπετρας

Την Τετάρτη 16-3-2022 αναχώρησε η πρώτη αποστολή αγαθών άμεσης ανάγκης.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που προσέτρεξαν να συνδράμουν στην προσπάθεια του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στα μέλη και μόνιμους υποστηρικτές του Τμήματος μας Γεώργιο Δρίτσα και Δημοσθένη Δόγκα για την πλούσια συμβολή τους όπως επίσης και στους εργαζόμερνους του S.M. ΣΥΝΚΑ Ιεράπετρας. Θαυμασμό και ευχαριστίες εκφράζουμε και στα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, του Νηπιαγωγείου του Κάτω Χωριού, του 1ου ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, του Παιδικού Σταθμού «ΜΗΤΕΡΑ» και του 5ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, όπως και σε κάθε μεμονωμένο συμπολίτη μας ή νοικοκυριό που συνέβαλαν με την προσφορά αγαθών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στην ΤΑΟ/Μεταφορική Πιτροπάκης και Μεταφορική Πετράκης που ανέλαβαν τη δωρεάν μεταφορά προς τις Κεντρικές Αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Από εκεί, με φροντίδα του Ε.Ε.Σ. θα διανεμηθούν σε εγκλωβισμένους και πρόσφυγες ακριβώς όπως πρέπει μέσω του Ουκρανικού Ερυθρού Σταυρού.

Για άλλη μια φορά η Ιεράπετρα αποδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της και παραμένει πιστή στην αρχή του Ερυθρού Σταυρού «Δια του Ανθρωπισμού προς την Ειρήνη».

Η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται στο οίκημα του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας τις ώρες 10:00 έως 13:00 και 18:00 έως 21:00, εκτός Σαββατοκύριακου.