Έφυγε ξαφνικά ο 55χρονος προπονητής Γιάννης Δρακωνάκης

7:03 μ.μ. - Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022
07:03 μ.μ. - Κυρ, 20/03/2022
Image: Έφυγε ξαφνικά ο 55χρονος προπονητής Γιάννης Δρακωνάκης

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Δρακωνάκης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

Μεγάλη θλίψη στην οικογένεια της Αναγέννησης.

🖤 Τα Λιοντάρια χάνουν εναν δικό τους άνθρωπο.

🖤 Σύσσωμο το σωματείο της Αναγέννησης εκφράζει συγκλονισμένο τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Δρακωνάκη.

🖤 Ο Γιαννης έφυγε ξαφνικά στα 55 του χρόνια σήμερα, στο χώρο που τοσο αγάπησε. Μέσα στο γήπεδο.

🖤 Το λασιθιώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί έναν σπουδαίο πρώην παίκτη - 20 χρόνια ολόκληρα στην Αναγέννηση - και έναν επιτυχημένο προπονητή σε πολλά σωματεία του τόπου μας, στο ΑΣΙ - η ομάδα που ήταν μέχρι τωρα - και στην Κ15 της Μικτής Λασιθίου.

Μια αξιοπρεπής ψυχή και προσωπικότητα ο Γιάννης.

🖤 Τα νέα έφτασαν τώρα την ώρα του ματς, νέα που δεν μπορούν να γίνουν πιστευτά.

🖤 Coach καλοστρατιά

Αλώνισε και κέρδισε τις εντυπώσεις και στα γήπεδα εκεί ψηλά.

🖤Κουράγιο Έφη.

Κουράγιο Μαρίνα και Νίκο.

Ο προπονητής της Μικτής Λασιθίου Κ15, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος του ποδοσφαίρου στο νομό μας και όχι μόνο,  πέθανε το πρωί της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο Γιάννης Δρακωνάκης τίμησε το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο τόσο από τη θέση του παίκτη όσο και από τη θέση του προπονητή που αγωνίστηκε σε πολλά σωματεία.

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΣΙ έγραψε: “Απίστευτο….δεν το χωρά ο νους μας….τόσο νωρίς να πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν άνθρωπο κομμάτι της ομάδας και της ιστορίας της…..τόσο νέο….καλό ταξίδι Γιάννη…”

Η Αναγέννηση με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε επί σειρά ετών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Δ.Σ της Αναγέννησης Ιεράπετρας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Δρακωνάκη που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή. Να ζήσετε να τον θυμάστε!»

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιωάννη Δρακωνάκη προπονητή της Μικτής Λασιθίου Κ 15. Ας είναι ελαφρύ το χώμα….

 Η θλίψη μεγάλη. Σύσσωμο το σωματείο του ΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Δρακωνάκη. Προπονητής – συμπαίκτης – αντίπαλος άνθρωπος με προσωπικότητα ο Γιάννης Δρακωνακης. Coach καλή αντάμωση.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά σου.