«Έφυγε» στα 43 της χρόνια η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Βιργινία Μανασάκη

3:24 μ.μ. - Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017
03:01 μ.μ. - Παρ, 20/24/2017
Image: «Έφυγε» στα 43 της χρόνια η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Βιργινία Μανασάκη

«Έσβησε» σήμερα, χτυπημένη από τον καρκίνο, η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Βιργινία Μανασάκη.

Η Βιργινία Μανασάκη, μητέρα δυο παιδιών, και σε λίγες ημέρες θα έκλεινε τα 43 της χρόνια. Είχε γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 1974.
 
Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη για τον πρόωρο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη
 
Ο πρόωρος χαμός της Βιργινίας Μανασάκη σκορπίζει θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης, στην κοινωνία, στην οικογένεια της. Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος με δημιουργικότητα, όνειρα για το μέλλον και έδινε με θάρρος μέχρι την τελευταία στιγμή μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Η Βιργινία Μανασάκη διακρίθηκε για το ήθος της, την αγάπη της για την Κρήτη, την Αυτοδιοίκηση. Ήταν μια πολύτιμη και ακούραστη συνεργάτιδα και πρόσφερε σπουδαίο έργο στην Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα στο τομέα ευθύνης της ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας.
Αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, στην κοινωνία, για να θυμούνται την προσφορά και την συμβολή της στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του νησιού.
 
Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στο σύζυγο της , στα παιδιά της σε όλη την οικογένεια της-τους συγγενείς.
 
Όλοι θα την θυμόμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την συνεργασία που είχαμε και το ουσιαστικό έργο που μας αφήνει.