ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Παράταση για τις ενστάσεις - Σε νέα ημερομηνία τα τελικά αποτελέσματα

1:56 μ.μ. - Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
01:07 μ.μ. - Τετ, 17/56/2019
Image: ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Παράταση για τις ενστάσεις - Σε νέα ημερομηνία τα τελικά αποτελέσματα

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τελικά στις 23/07 και όχι στις 21 που είχε ανακοινωθεί αρχικά

Η ΕΕΤΑΑ μετά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την υποβολή ενστάσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στο eetaa.gr, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News θα ανακοινώσει παράταση της διαδικασίας έως και την Παρασκευή 19/07. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τελικά στις 23/07 και όχι στις 21 που είχε ανακοινωθεί αρχικά.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News η ΕΕΤΑΑ εντός της ημέρας θα ανακοινώσει την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των ενστάσεων στους προσωρινούς πίνακες των αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Η νέα προθεσμία θα είναι έως και την Παρασκευή 19/07/2019.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται με διαπιστευτήρια TAXISNET. Μετά την εξουσιοδότηση στον εξυπηρετητή της ΕΕΤΑΑ για την προσπέλαση των στοιχείων σας που τηρούνται στην ΑΑΔΕ, μεταφέρεστε σε οθόνη που αφορά την ένσταση. Η πρώτη προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων έληγε 17/7/2019. σήμερα στις 24:00.
 
Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ. την Τρίτη 23/7/2019.
 
Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των ενστάσεων .Το πρόβλημα εντοπίζεται στην υποβολή των επισυναπτόομενων αρχείων
 
Σύμφωνα με πηγές της ΕΕΤΑΑ, το αρχείο με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι με πεζούς λατινικούς χαρακτήρες και όχι με ελληνικούς. Στις αναλυτικές οδηγίες της ΕΕΤΑΑ για την ένσταση, αναφερόταν «Περιγράψτε τι είναι αυτό το δικαιολογητικό (π.χ . Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)», σημείωση και οδηγία που φαίνεται να έχει δημιουργήσει όλο το πρόβλημα αφού οι αιτούντες μετανομάζουν στα ελληνικά τα σχετικά αρχεία ώστε να περιγράψουν το τι είναι το κάθε επισυναπτόμενο αρχείο που ανεβάζουν στην ηλεκτρονική ένσταση.
 
- Επιλέξτε «Δημιουργία ένστασης».
 
1.Συμπληρώστε την αιτιολογία της ένστασηςκαι πατήστε «Αποθήκευση»(υποχρεωτικό πεδίο)
 
2.Επισυνάψτε τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf).
 
- Επιλέξτε «Επισύναψη δικαιολογητικού»
 
1.Επιλέξτε το αρχείο του δικαιολογητικού από το δίσκο σας
 
2.Περιγράψτε τι είναι αυτό το δικαιολογητικό(π.χ . Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)
 
3.Ολοκληρώστε την επισύναψη επιλέγοντας «Ανέβασμα του αρχείου που επιλέξατε στο διακομιστή της ΕΕΤΑΑ»
 
- Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή ένστασης».Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης.
 
- Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.
 
Οριστικά αποτελέσματα
 
Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ στις 21/7/2019.
 
 
 
dikaiologitika.gr