ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα

10:59 π.μ. - Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
10:07 π.μ. - Δευ, 22/59/2019
Image: ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα

Η ΕΕΤΑΑ με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι έχει δοθεί παράταση για τα τελικά αποτελέσματα

 
Η ΕΕΤΑΑ με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι έχει δοθεί παράταση για τα τελικά αποτελέσματα. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για τις ενστάσεις ήταν μέχρι και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00.
 
Η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ την Τρίτη 23/7/2019.
 
Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατάθηκε έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00.
 
Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 23/7/2019. Η είσοδος στην εφαρμογή θα απαιτεί τον ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και τονπροσωπικόκωδικόπρόσβασης.Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί τουπαιδιού. Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία τουπαιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher). Οι ενδιαφερόμενοι θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ.
 
 
dikaiologitika.gr