Εξαπάτηση συμπολιτών μας στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των εξαρτήσεων στα Χανιά

12:23 μ.μ. - Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
12:01 μ.μ. - Παρ, 27/23/2023
Image: Εξαπάτηση συμπολιτών μας στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των εξαρτήσεων στα Χανιά

Η επείγουσα ανακοίνωση από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Με αφορμή καταγγελιών συμπολιτών μας για περιστατικά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά από Σούδα έως και Πλατανιά, τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θέλουν να ενημερώσουν το κοινό για την ύπαρξη ατόμων που χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ αλλά και ονόματα στελεχών του, εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος. Μία από τις τακτικές που ακολουθείται σύμφωνα με τις καταγγελίες είναι η προσέγγιση Διευθυντών Σχολείων και επικαλούμενοι ότι είναι μέλη του ΚΕΘΕΑ ζητούν οικονομική ενίσχυση.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενημερώνει ότι κανένα από τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους ανεύρεσης χρημάτων και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Για το λόγο αυτό για ακόμα μία φορά εφιστά την προσοχή του κοινού, προκειμένου να μην πέφτει θύμα απάτης και εκμετάλλευσης. Όσοι πολίτες και φορείς είναι ευαισθητοποιημένοι και θα ήθελαν είτε να ενημερωθούν για τη λειτουργία του προγράμματος είτε να ενισχύσουν το έργο του μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω τηλ.: 2810 261026 και 2810 331002 (εσ.6)