Έξαλλος ο Λουράντος με τον ΣΚΑΪ: Φύγετε αμέσως από το φαρμακείο μου - Δείτε βίντεο

12:30 μ.μ. - Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021
12:03 μ.μ. - Τρί, 23/30/2021
Image: Έξαλλος ο Λουράντος με τον ΣΚΑΪ: Φύγετε αμέσως από το φαρμακείο μου - Δείτε βίντεο

«Λυπάμαι γι’ αυτά που λέτε. Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε. Κάνατε show», απάντησε ο δημοσιογράφος του καναλιού στον πρόεδρο του φαρμακευτικού συλλόγου

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κώστας Λουράντος για χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

Μιλώντας για το ρεπορτάζ που τον ενόχλησε σημείωσε πως δεν ήταν απλό σχόλιο.

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού σας» σημείωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως δεν είναι τόσο ενόχληση για το σχόλιο και πως αυτό του κάνει περισσότερο διαφήμιση.

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας»

τονίζει.

Ερωτηθείς για τις αποζημιώσεις για τα τεστ, διευκρίνισε πως εξέφρασε ανάγκη για αποζημίωση για τα τεστ τα μοριακά, όχι τα self test.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, στη συνέχεια έγινε έξαλλος, ζητώντας από το συνεργείο του σταθμού να φύγει από το φαρμακείο του.

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self τεστ. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που... Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γεια σας».

«Λυπάμαι γι’ αυτά λέτε», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε. Κάνατε show. Δεν είστε εδώ να μας βρίζετε» του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

protothema.gr