Ε. Βλάσση: Όλα έτοιμα για την έναρξη των Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, μουσικής, γαστρονομίας, κινηματογράφου

12:05 μ.μ. - Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022
12:08 μ.μ. - Τρί, 02/05/2022
Image: Ε. Βλάσση: Όλα έτοιμα για την   έναρξη των Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, μουσικής, γαστρονομίας, κινηματογράφου

Τελετή έναρξης 6 Αυγούστου παραλιακή πλατεία Ιεράπετρας – Έλα στον νότο και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο!

Ένα μεγάλο «ταξίδι» στον κόσμο των ντοκιμαντέρ, του  κινηματογράφου, της μουσικής, της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Ιεράπετρα.  Όλο αυτό το ταξίδι  είναι ενταγμένο  στο  πλαίσιο της Διοργάνωσης του 9ου Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards, του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης και του 3ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής που θα διεξαχθούν από 6 – 13 Αυγούστου με παράλληλες εκδηλώσεις και προβολές να « τρέχουν»  έως και τις 20 Αυγούστου.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια κα Ελένη Βλάσση με ενθουσιασμό και αισιοδοξία μίλησε στον Ηχώ 99,8 για αυτό το ταξίδι καλώντας τον κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις ευχαριστώντας όλους όσοι βοηθούν και στηρίζουν τα Φεστιβάλ.

-

Το «9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards» είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από  την Μικρασιατική Καταστροφή και τον Ξεριζωμό  1.500.000 Ελλήνων της Ανατολής από τις πατρογονικές τους εστίες.

hxonews

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης!!!

hxonews

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής!!!

hxonews

-

Άρωμα γυναίκας στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards .

     Φέτος αναμφίβολα είναι η σειρά των γυναικών να κατακτήσουν το Φεστιβάλ ,όπως αργά αλλά σταθερά κατακτούν όλη την βιομηχανία του θεάματος. Και όταν περπατούν στο κόκκινο χαλί κλέβουν πάντα την παράσταση . Με φωτεινό δίαυλο την τέχνη του κινηματογράφου το φεστιβάλ θα προσεγγίσει την γυναικεία ταυτότητα και τους ρόλους που η γυναίκα διαδραματίζει σε όλες τις κοινωνίες.

      Σε μια περίοδο όπου οι γυναικοκτονίες είναι πια καθημερινή είδηση ,σε ένα κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο συντηρητικός και όπου υπάρχουν σύννεφα και ερωτηματικά για το πότε η γυναίκα θα βρει την θέση που της αξίζει και όχι ένα ρόλο στο σύστημα , χωρίς να γίνεται ούτε είδωλο , ούτε κακοποιημένη γυναίκα.

hxonews