Ε. Βλάσση: Διαδικτυακά οι προβολές του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμάντερ Ιεράπετρας και Awards

11:18 π.μ. - Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020
11:07 π.μ. - Τετ, 29/18/2020
Image: Ε. Βλάσση: Διαδικτυακά οι προβολές του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμάντερ Ιεράπετρας και Awards

1ου Αυγούστου εδώ από τον Νότο ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσµο - Η καλλιτεχνική διευθύντρια στον Ηχώ 99,8

Φθάνοντας αισίως στον 7ο χρόνο ανοδικής πορείας του “Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards”, η καλλιτεχνική του διευθύντρια κα Ελένη Βλάσση μιλά στον Ηχώ 99,8 για το Φεστιβάλ που προβάλλει μέσα από τα ντοκιμαντέρ, τον Ελληνικό, τον Ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο πολιτισμό, ενισχύοντας την τουριστική ελκυστικότητα της περιοχής, προωθώντας την τοπική κουλτούρα και τον κρητικό πολιτισμό στα πέρατα της γης.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά δημιουργίας του Φεστιβάλ, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του είναι, ότι κατάφερε να ανοίξει τα πανιά του βγαίνοντας έξω από τα σύνορα της χώρας µας, συνάπτοντας διεθνείς συνεργασίες και ανοίγοντας κινηματογραφικούς και εμπορικούς δρόμους ανάμεσα σε 73 χώρες του κόσμου.

Φέτος τον Αύγουστο του 2020, το «7 ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards » και πάλι καινοτομεί με τη δημιουργία του « 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards », το οποίο θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με το «7ο Διεθνές Φεστιβάλ, από 1 – 10 Αυγούστου 2020 διαδικτυακά, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, που πλήττει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Σε αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη συνθήκη του Covid-19, τα ντοκιμαντέρ και οι ταινίες που θα προβληθούν στις online προβολές του "7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards" και του "1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards", θα σας ταξιδέψουν με μαγικές εικόνες σε όλη την γη. Διαδικτυακά θα προβληθούν 173 ταινίες δωρεάν.

Ευχαρίστησε όλους τους δημιουργούς, πολιτιστικούς πρεσβευτές και τους προσκεκλημένους, που θα είναι δίπλα τους στις online εκδηλώσεις των Φεστιβάλ, καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να συμμετάσχουν ζωντανά.

Προσκάλεσε όλους να γίνουν θεατές στις δωρεάν διαδικτυακές προβολές από 1 – 10 Αυγούστου, μέσα από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.festivalierapetra.gr.