Δύσκολες ώρες για τον Διονύση Σαββόπουλο - Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

9:57 π.μ. - Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023
09:04 π.μ. - Δευ, 24/57/2023
Image: Δύσκολες ώρες για τον Διονύση Σαββόπουλο - Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Για τρίτη φορά κόλλησε κορωνοϊό ο δημοφιλής τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Μητέρα» - Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η υγεία του, σύμφωνα με τους γιατρούς

Δύσκολες στιγμές περνά ο γνωστός τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος, καθώς νοσεί για τρίτη φορά με κορονοϊό, με αποτέλεσμα η υγεία του να έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και να έχει εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μητέρα», με τους γιατρούς να κρίνουν ως απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων, σύμφωνα με το reader.gr.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή»αναφέρει πως «η υγεία του 78χρονου καλλιτέχνη επιδεινώθηκε ραγδαία, με τους θεράποντες γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή». Είναι η τρίτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσεί με κορονοϊό. Αρχικά κόλλησε το Ιούλιο του 2022 και στη συνέχεια νόσησε ξανά τον Δεκέμβριο.

neakriti.gr