Δύο νεκροί σε τροχαία στην Κρήτη: 26χρονος «έσβησε» δίπλα στον πατέρα του στα Χανιά

11:27 π.μ. - Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021
11:07 π.μ. - Σάβ, 03/27/2021
Image: Δύο νεκροί σε τροχαία στην Κρήτη: 26χρονος «έσβησε» δίπλα στον πατέρα του στα Χανιά

Δύο θύματα σε τροχαία στον Ομαλό και την Αγία Γαλήνη

Δύο νεκρούς πενθεί η Κρήτη από τροχαία μέσα σε ένα μόλις 24ωρο και μάλιστα νέους ανθρώπους καθώς πρόκειται για έναν 26χρονο που «έσβησε» δίπλα στον πατέρα του στα Χανιά και έναν 39χρονο που σκοτώθηκε στην Αγία Γαλήνη.

26χρονος «έσβησε» δίπλα στον πατέρα του

Στην περίπτωση του 26χρονο πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία καθώς τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, και στο οποίο είχε συνοδηγό τον πατέρα του, βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 26χρονος από τα Χανιά. Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που κινείτο από Ομαλό προς Χανιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε γκρεμό, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό. Ο 26χρονος οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του πριν τα σωστικά συνεργεία προλάβουν να τον απεγκλωβίσουν, ενώ τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που, εγκλωβισμένος στο κάθισμα του συνοδηγού με ελαφρά τραύματα, είδε το παιδί του να “σβήνει” δίπλα του.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 7 άνδρες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η είδηση έχει σκορπίσει θλίψη, καθώς τόσο ο νεαρός όσο και ο πατέρας του ήταν γνωστοί στη χανιώτικη κοινωνία.

Σκοτώθηκε 39χρονος στην Αγία Γαλήνη

Σε ότι αφορά στο δεύετρο τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, ένας 39χρονος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κι ενώ οδηγούσε τα μεσάνυχτα στο δρόμο προς Αγία Γαλήνη, το όχημα εξετράπη και ανετράπη. Ο 39χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

φωτογραφία αρχείου

neakriti.gr