Δύο φορές τον μήνα Παιδίατρος σε όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας

11:51 π.μ. - Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
11:10 π.μ. - Τρί, 27/51/2020
Image: Δύο φορές τον μήνα Παιδίατρος σε όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας

Μια υποχρέωση μας απέναντι στους μικρούς μας δημότες υλοποιείται, δηλώνει η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας Μαρία Σακαδάκη

Ο Δήμος Ιεράπετρας και το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση των Βρεφονηπιακών μας σταθμών και μετά από πολύχρονη προσπάθεια, προχώρησε σε συνεργασία με την παιδίατρο κ. Γιατζάκη Μαρια, η οποία θα επισκέπτεται δυο φορές το μήνα όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς παρέχοντας φροντίδα στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς.

Μια υποχρέωση μας απέναντι στους μικρούς μας δημότες, υλοποιείται.

Η συμβολή της παιδιάτρου στις δομές μας κρίνεται απαραίτητη. Θα παρακολουθεί την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών σε συνεργασία με τους γονείς και τις βρεφονηπιοκόμους και θα ενημερώνει τον φάκελο του κάθε παιδιού.

Ακόμα στην επίβλεψη της θα έχει το διατροφικό πρόγραμμα και την τήρηση του, όπως έχει σταλεί από το Υπουργείο Υγείας και έχει ως βάση την Μεσογειακή Διατροφή.

Θα υποδεικνύει τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την υγιεινή των παιδιών και για την υγειονομική κατάσταση των Παιδικών σταθμών.

Η περιφρούρηση της σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας των παιδιών αποτελεί υποχρέωση όλων μας και για αυτό θα προσπαθούμε πάντα.

Με εκτίμηση

Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη Μαρία

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ