Δυναμικό «Παρών» του νυν Δημάρχου Ιεράπετρας, Θεοδοσίου Καλαντζάκη, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023

5:46 μ.μ. - Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023
05:08 μ.μ. - Τετ, 09/46/2023
Image: Δυναμικό «Παρών» του νυν Δημάρχου Ιεράπετρας, Θεοδοσίου Καλαντζάκη, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023

«Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ και δυναμικά!» Αναφέρει το δελτίο τύπου του νυν Δημάρχου

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής μου με τα κοινά, από τον Δήμο του Μακρύ Γιαλού, σέβομαι και τιμώ με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη των πολιτών αντιλαμβανόμενος το μεγάλο βάρος αυτής της ευθύνης και δουλεύοντας ακούραστα, συλλογικά και με πολλή αγάπη για προσφορά στον τόπο μου.

Όλα αυτά τα χρόνια και από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τον Δήμο Ιεράπετρας δουλέψαμε αδιάκοπα και με μεθοδικότητα με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των δημοτών και την πρόοδο του τόπου. 

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει και η βαθιά γνώση χειρισμού των δύσκολων και πολύπλοκων καναλιών της γραφειοκρατίας ακόμα και μέσα από αντιξοότητες (οικονομική και ενεργειακή κρίση, πανδημία, αλλαγές νομοθεσιών, υποστελέχωση των υπηρεσιών κ.ά.) μας οδήγησε σε μία πληθώρα θετικών εκβάσεων για τον Δήμο Ιεράπετρας.

Συνεργαζόμενοι με ομάδες πολιτών, με φορείς του Δήμου, με τους εργαζόμενους του Δήμου και με όλες τις Κυβερνήσεις, μάθαμε πώς να χειριζόμαστε την οποιαδήποτε κατάσταση και να πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας.

Οι πολίτες μας έχουν εμπιστευτεί διαχρονικά για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, για την ανάδειξη του Δήμου Ιεράπετρας σε ένα σύγχρονο Δήμο που προσανατολίζεται πάντα στην επόμενη μέρα. 

Έναν Δήμο που καταφέρνει να εξοφλεί δάνεια δεκαετιών.

Έναν Δήμο που τιμά την αγροτική του καταβολή, στηρίζει τους αγρότες του και δημιουργεί άριστες συνθήκες καινούργιων αγροτικών επενδύσεων για τους νέους του.

Έναν Δήμο που κατάφερε για πρώτη φορά να αποκτήσει και νέα ταυτότητα, την τουριστική. Που απέκτησε τις υποδομές και κέρδισε την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Που έγινε τουριστικός προορισμός.

Έναν Δήμο που σέβεται το μοναδικό φυσικό του περιβάλλον.

Έναν Δήμο που δείχνει αντανακλαστικά σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο.

Ένα Δήμο πρωτοπόρο, που τα έργα του συναγωνίζονται τα έργα Δήμων πολλαπλάσιου μεγέθους.

Ένα Δήμο σύγχρονο, δυναμικό, οικονομικά ισχυρό, ασφαλή, άξιο να ζουν τα παιδιά μας και να προοδεύουν οι νέοι μας. 

Σταθήκαμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις αλλά με αίσθημα υψηλής ευθύνης απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως  τους δημότες της Ιεράπετρας και αυτός είναι ο στόχος μας και για την επόμενη πενταετία.

Με μία δυνατή και ανανεωμένη ομάδα, με έμπειρα μέλη της παράταξης πλαισιωμένα με νέα καταξιωμένα πρόσωπα της κοινωνίας μας, είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε όλα όσα ξεκινήσαμε μαζί και να πετύχουμε πολύ περισσότερα. 

Ακούραστοι, ανεπηρέαστοι από σειρήνες αποπροσανατολισμού και με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά.

Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και απαιτούνται άμεσα λύσεις και έργα σε συνέχεια των όσων έχουμε υλοποιήσει. Δεν υπάρχει χρόνος για λάθη, μαθήματα και πειραματισμούς.

Με απόλυτη επίγνωση της ευθύνης, 

με οδηγό τις αξίες και τις αρχές μας, 

με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο,  

με νέες, καινοτόμες ιδέες, 

με διάθεση αυτοκριτικής για τυχόν παραλείψεις, 

με συνεχή διάλογο και συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου, τους προέδρους των κοινοτήτων και με κάθε δημότη που νοιάζεται τον τόπο του,

με μόνο κίνητρο την αγάπη μας για τον Δήμο της Ιεράπετρας από άκρη σε άκρη, θέτουμε εκ νέου τον εαυτό μας στην κρίση σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Η στήριξή σας τιμή μας και συμβόλαιο για επιπλέον πρόοδο, εξωστρέφεια και σταθερότητα για τον Δήμο της Ιεράπετρας.

Η ψήφος σας δεν είναι λευκή επιταγή σε μια πολιτική παράταξη. Είναι η συμμετοχή σας στο όραμά μας για μια « Νέα πορεία » που έχουμε χαράξει για τον τόπο μας.

Αυτή τη « Νέα Πορεία » που ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε θα τη συνεχίσουμε πάλι ΜΑΖΙ 

ΧΩΡΙΣ κομματικές ταυτότητες και μακριά από εκδικητικές πολιτικές και ρεβανσισμό για πολιτικές καρέκλες.

Σας θέλουμε όλους αρωγούς. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Προχωράμε μαζί και προχωράμε δυναμικά!

Για τον Δήμο Ιεράπετρας που όλοι θέλουμε! 

Σας ευχαριστώ

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος