Δωρεά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

3:33 μ.μ. - Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
03:12 μ.μ. - Πέμ, 05/33/2019
Image: Δωρεά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Πολύτιμο "εργαλείο" για Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου

Eγκαταστάθηκε και λειτουργεί στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου μια νέα Ψυκτική Φυγόκεντρος ασκών αίματος τελευταίας τεχνολογίας, αξίας 32.240,00ευρώ, μέσω του προγράμματος «Συμπράττουμε για την Υγεία» που χρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση (www.latsis-foundation.org) και την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «Συν-ένωσις» (www.syn-enosis.gr).

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο»:

"Επισημαίνεται ότι το αίτημα για χορηγία είναι το μοναδικό που εγκρίθηκε και υλοποιήθηκε το έτος 2019 σε νοσοκομείο της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Ευχαριστούμε θερμά τους παραπάνω χορηγούς που επέλεξαν το νοσοκομείο μας για την υλοποίηση αυτής της πολύ σημαντικής δράσης η οποία συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας και της ασφάλειας των υπηρεσιών του Τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας, αποτελεί ένδειξη υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και αναδεικνύει τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, ιδιαίτερα σε ένα τμήμα που στηρίζεται και λειτουργεί χάρις στην ευαισθησία και την προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών συνανθρώπων μας. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους εργαζόμενους του Τμήματος Αιμοδοσίας και της Διοικητικής Υπηρεσίας για την τεκμηριωμένη σύνταξη και επιτυχή υποβολή του σχετικού αιτήματος και την άρτια διεκπεραίωση της σχετικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζουμε, σύμφωνα με το neakriti.gr,  ότι η προσφορά αίματος είναι το μεγαλύτερο δώρο για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και ενθαρρύνουμε τους πολίτες να προσέρχονται στο -ανακαινισμένο πλέον εξ ολοκλήρου- Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας και να προσφέρουν αίμα καθώς οι ανάγκες παραμένουν πάντα αυξημένες και μεγαλύτερες από την προσφορά".