Δυναμική παρουσία του Γ.Α.Σ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου

9:58 π.μ. - Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
09:02 π.μ. - Τετ, 22/58/2017
Image: Δυναμική παρουσία του Γ.Α.Σ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου

Αυλαία έριξε την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου για το 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ο Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ εκπροσωπήθηκε από 5 αθλητές , οι οποίοι αγωνίστηκαν απέναντι στους καλύτερους της χώρας.
Ο Νίκος Φιλανδαράκης αν και υπήρξε νικητής στην πρώτη σειρά των 60 μ με εμπόδια Ανδρών με την επίδοση των 8΄΄15 εκ. , αναδείχθηκε 4ος Πανελληνιονίκης στην τελική κατάταξη μετά την 2η σειρά ,μόλις μια ανάσα 6 εκατοστών του δευτερολέπτου από το χάλκινο μετάλλιο.
Στο Πένταθλο Γυναικών μετείχε η Ελένη Γκέλη που αν και ανήκει στην μικρότερη κατηγορία των Νεανίδων δεν δίστασε να αγωνιστεί δίπλα στα κορυφαία ονόματα του Πεντάθλου της χώρας , όπου και αναδείχθηκε 5η Πανελληνιονίκης με 3330 βαθμούς ενώ ήταν η πρώτη αθλήτρια στην κατηγορία της.
Στον προκριματικό των 60 μέτρων Ανδρών αγωνίστηκε ο Μάνος Κουκουρογιαννάκης , ο οποίος έτρεξε την απόσταση σε 7''68 εκ , ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Γιάννης Σαββίδης σημείωσε την επίδοση των 7΄΄38 εκ.
Τέλος στο αγώνισμα των 200 μέτρων μετείχε ο Γιάννης Σταματελόπουλος τερματίζοντας την κούρσα στα 23''40εκ. ενώ στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκε και ο Γιάννης Σαββίδης, που αν και κέρδισε την προκριματική σειρά σε 23'' 48 εκ. έμεινε και εκείνος για λίγο εκτός τελικού.
Θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αξιέπαινη προσπάθεια τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια με υγεία στον ανοιχτό Στίβο !!!