Δράση για παιδιά και γονείς στην Ιεράπετρα για τη χρήση των οθονών

8:33 π.μ. - Τρίτη 30 Ιουνίου 2026
08:06 π.μ. - Τρί, 30/33/2026
Image: Δράση για παιδιά και γονείς στην Ιεράπετρα για τη χρήση των οθονών

Το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων Π.Ε. Λασιθίου του φορέα «ΙΚΕΛΟΣ» και η Βιβλιοθήκη «Μαρία Λιουδάκη» διοργανώνουν στις 7 Ιουλίου βιωματική δράση ευαισθητοποίησης για την επικοινωνία και τη δημιουργική αλληλεπίδραση στην οικογένεια.

Το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Ψυχικές Διαταραχές Π.Ε. Λασιθίου του φορέα «ΙΚΕΛΟΣ», σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη Δήμου Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη», διοργανώνει δράση για παιδιά και γονείς στις 07/07/2026 και ώρα 11:00-13:00  με θέμα την ευαισθητοποίηση στη χρήση των οθονών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Βιβλιοθήκης και περιλαμβάνει σύντομη παρουσίαση, βιωματικές ασκήσεις, παιχνίδια και ανάγνωση παραμυθιού, με στόχο την ενίσχυση της επικοινωνίας και της δημιουργικής αλληλεπίδρασης μέσα στην οικογένεια.Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2842307432.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Λειτουργία Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου (Ιεράπετρα)» (Κωδικός ΟΠΣ: 6053469), η οποία εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027».

hxonews