Δράσεις και ενημέρωση για το περιβάλλον στο 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

8:31 π.μ. - Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
08:03 π.μ. - Παρ, 31/31/2017
Image: Δράσεις και ενημέρωση για το περιβάλλον στο 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκ των προγραμματισμένων δράσεων του Ν. Π. Δ. Δ. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ στα πλαίσια του Let’s do it Greece

Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Κ. Π. Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ, το 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας & το Σύλλογο Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, όπου  από κοινού πραγματοποίησαν εντός του σχολείου δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
 
Ο στόχος που επιτεύχθηκε μέσο της συγκεκριμένης δράσης είναι η γέννηση της περιβαλλοντικής συνείδησης στα  νήπια του εν λόγω Νηπιαγωγείου ουσιαστικά η ευαισθητοποίηση τους τόσο σε θέματα ανακύκλωσης όσο και στην ΄΄ ιδέα ΄΄ του εθελοντισμού και της συνεργασίας.
 
Το Ν. Π. Δ. Δ. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό κ. Σπυριδάκη Μιχάλη, ο οποίος ενημέρωσε τα λιλιπούτια νήπια για την πανελλήνια δράση΄΄ Let’s do it Greece ΄΄ που πραγματοποιείτε αυτή την εβδομάδα και το  Κ. Π. Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον κ. Μυλωνάκη Στράτο.
 
Εκ μέρος του Ν. Π. Δ. Δ. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ευχαριστούμε τους παρακάτω, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή μας:
 
το Κ. Π. Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε τόσο παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού με θέμα την ανακύκλωση και τη κομματοποίηση όσο  ενθάρρυνση και συμμετοχή των παιδιών σε δημιουργικό καθώς και σε θεατρικό παιχνίδι το Σύλλογο Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, που με τη σειρά του διαμόρφωσε μέρος του προαύλιου χώρου  και έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να φυτέψουν  λουλούδια και αρωματικά φυτά
 
τις Νηπιαγωγούς του  2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, τόσο για την προετοιμασία και ενημέρωση που πραγματοποίησαν όλη την εβδομάδα στα νήπια για θέματα περιβαλλοντικής  ευαισθητοποίησης, όσο και γιατί το ότι μας δέχτηκαν πρόσχαρα  στο σχολείο τους. Ένα χώρο τόσο ευαίσθητο, τόσο δημιουργικό και συνάμα τόσο καλαίσθητο.
 
Τους ιδιώτες κ. Σπυριδάκη Μιχάλη και συνάμα Πρόεδρο του Ν. Π. Δ. Δ. « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ καθώς και τον κ. Μαστοράκη Γιώργο, Πρόεδρο της Επιτροπής Γαλάζιων Σημαιών του Δήμου Ιεράπετρας, οι οποίοι έκαναν χορηγία δύο διπλούς κάδους ανακύκλωσης εσωτερικού χώρου.
 
Οι δράσεις συνεχίζονται τη Κυριακή 02 Απριλίου.