Δραγασάκης - Αχτσιόγλου στην Κρήτη

10:54 π.μ. - Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017
10:01 π.μ. - Παρ, 27/54/2017
Image: Δραγασάκης - Αχτσιόγλου στην Κρήτη

Στην Κρήτη θα βρεθούν σήμερα και αύριο, με παράλληλες επισκέψεις σε Ηράκλειο και Χανιά, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και η Υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου

Ο κ. Δραγασάκης θα βρίσκεται στην Κρήτη από σήμερα Παρασκευή, ενώ το Σάββατο (28/1), το πρόγραμμα του είναι το εξής:
 
10:30 π.μ. συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη,
11:00 π.μ. συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ.  Β. Λαμπρινό,
11:30 π.μ. σύσκεψη με όλους τους Δημάρχους του νομού στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ηρακλείου.
7:00 μ.μ. ομιλία του, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Αρκαλοχώρι, στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου με θέμα: « Δυο χρόνια κυβέρνηση της αριστεράς.».
 
Η κ. Αχτσιόγλου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους ΔΕΗ στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, καθώς και με απολυμένους εργαζόμενους σε τεχνικές εταιρείες της περιοχής. Επίσης, θα επισκεφθεί το τοπικό υποκατάστημα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) και θα συναντηθεί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων και πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων.
 
Οι επσικέψεις των δύο υπουργών πραγματοποιούνται στο πλάσιο της επετείου των 2 ετών από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Ηρακλείου του κόμματος αναφέρεται:
 
"Συμπληρώθηκαν ήδη δύο χρόνια από τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που συνέβη στις εκλογές της 25ης Γενάρη του 2015. Αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο για την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου και για την Αριστερά.
Από το Γενάρη του 2015 έκλεισε οριστικά ο κύκλος του δικομματισμού της μεταπολίτευσης, και η Αριστερά πρώτη φορά ανέλαβε την ευθύνη για την διακυβέρνηση του τόπου συμμετέχοντας ως κεντρικός πυλώνας σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.
Δύο χρόνια μετά τα σενάρια για αριστερή παρένθεση έχουν πέσει στο κενό χάρη στον Ελληνικό λαό και τη σταθερή βούληση μας να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, με την κοινωνία όρθια".
 
Πηγή: ekriti.gr