Δωρεά υγειονομικού υλικού από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής

6:11 μ.μ. - Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
06:12 μ.μ. - Τετ, 07/11/2016
Image: Δωρεά υγειονομικού υλικού από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής

Αποδέκτης μιας ακόμα σημαντικής δωρεάς θα γίνει η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, αύριο Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.

Πρόκειται για την αποστολή από την Αμερική ενός ακόμα κοντέινερ 40 ποδών, που περιέχει 25 παλέτες με αναλώσιμο υγειονομικό υλικό μεγάλης αξίας, ευγενική χορηγία της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, με τη συνεργασία και συμβολή του IOCC.
 
Η δωρεά θα παραληφθεί αύριο στις 10.30 π.μ. στο Γ.Ν Χανίων από τη Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης κα Ελένη Μαυρομμάτη, την Υποδιοικήτρια κα Ελένη Γιακουμάκη, παρουσία της εκπροσώπου στην Ελλάδα του IOCC κας Δέσποινας Κατσιβελάκη, της Διοίκησης του ΓΝ Χανίων και ειδικής επιτροπής, η οποία έχει ήδη ορισθεί για τη διαχείριση της.
 
Η δωρεά αφορά αναλώσιμο υγειονομικό υλικό  (επιδεσμικό υλικό, σύριγγες, γάντια, συσκευές αναρρόφησης, χειρουργικά πεδία, κ.α.), το οποίο τηρεί αυστηρά τις ημερομηνίες λήξης και την κατ είδος πιστοποίηση και προορίζεται να διανεμηθεί σε υγειονομικές μονάδες, ευθύνης της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.
 
Το υγειονομικό και αναλώσιμο υλικό θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και θα αξιοποιηθεί στο έπακρον από τις υγειονομικές μονάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κυρίως από τα ΓΝ Χανίων και Ρεθύμνου και τα ΠΕΔΥ-ΚΥ των δύο νομών.