Δολοφονία στα Χανιά: Ομολόγησε ο Νορβηγός - Πού και πώς τον εντόπισε η Αστυνομία

8:12 π.μ. - Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
08:01 π.μ. - Τετ, 20/12/2021
Image: Δολοφονία στα Χανιά: Ομολόγησε ο Νορβηγός - Πού και πώς τον εντόπισε η Αστυνομία

Δηλώνει πως δεν θυμάται τίποτα παρά μόνο τα αίματα στο δωμάτιο

Κάτω από απόλυτη ψυχραιμία ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για το έγκλημα που έχει σοκάρει την Κρήτη, δηλώνει πως δεν θυμάται τίποτα σχετικά με την δολοφονία της 54χρονης συντρόφου στην περιοχή Μεσκλά στα Χανιά.

Ο Νορβηγός ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, αλλά υποστήριξε ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες για το έγκλημα που συγκλονίζει την Κρήτη. «Δεν θυμάμαι τίποτα, εκτός από τα αίματα στο δωμάτιο», φέρεται να είπε σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης. Ύστερα από μέρες που αναζητούνταν, τον βρήκαν το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος. Είχε φτάσει με αυτό έως το Ηράκλειο όταν διέφυγε από τα Χανιά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr είχε προσπαθήσει να αλλοιώσει τα νούμερα της πινακίδας στο κεραμιδί ΙΧ μάρκας Ρeugeot προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές που τον αναζητούσαν. Για το μοιραίο βράδυ ο Νορβηγός είπε πως είχαν πιει και οι δυο και πως είχαν προστριβές σαν ζευγάρι, αλλά δεν ήθελε να σκοτώσει την 54χρονη.

hxonews

Ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι έμεινε για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στα Μάταλα Ηρακλείου και τα υπόλοιπα βράδια κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα ούτε το κινητό του θύματος, το οποίο υποστήριξε πως πέταξε κάπου στα Μάταλα, ενώ για το τηλεφώνημα που έκανε στην 16χρονη κόρη της άτυχης 54χρονης είπε πως ήθελε να την ενημερώσει ότι σκότωσε τη μητέρα της και σκοπεύει να αυτοκτονήσει, αλλά το τηλεφώνημα πήρε άλλη τροπή όταν πήρε το τηλέφωνο ο μεγάλος γιος της συντρόφου του με τον οποίο καυγάδισαν έντονα.

Η Αστυνομία μετέφερε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά, τον Νορβηγό ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της 54χρονης στα Μεσκλά. Ο 48χρονος το πρωί της Τετάρτης και αφού ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

zarpanews.gr