Δολοφονία Κατερίνας: Ο πατέρας του 36χρονου καταδικάζει τα όσα έγιναν

9:17 π.μ. - Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019
09:07 π.μ. - Τετ, 03/17/2019
Image: Δολοφονία Κατερίνας: Ο πατέρας του 36χρονου καταδικάζει τα όσα έγιναν

Νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το στραγγαλισμό της μητέρας από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στη Σητεία, αποκαλύπτουν μια ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με τραγική κατάληξη

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η καταγγελία που είχε κάνει η ίδια στις αρχές πριν από λίγο καιρό, έμεινε καταχωνιασμένη στα συρτάρια τους. 
 
Μιλώντας αποκλειστικά στο star και την Τασούλα Παπανικολάου, ο πατέρας του 26χρονου συζυγοκτόνου, συγκλονίζει. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική κατάληξη ενός ακόμη καυγά ανάμεσα στο πρόσφατα χωρισμένο ζευγάρι. 
 
«Σε  όποιον βαθμό και αν σε έχει φέρει δεν κάνουμε τέτοια πράξη. Τελείωσε, δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κακό στον άλλον,  στον ίδιο τον εαυτό μας δεν έχουμε το δικαίωμα. Καταδικάζω την ενέργεια αυτή. Δεν σκοτώνεις. Χωρίζεις, ξαναφτιάχνεις τη ζωή σου. Δεν έχεις το δικαίωμα να αφαιρείς τη ζωή αλλουνού», λέει.  
 
Όπως αποκαλύπτει στο Star η θεία του οι γονείς του 36χρονου άνδρα είχαν χωρίσει, με αποτέλεσμα να τον μεγαλώσει εκείνη και η μητέρα της.
 
Την αγαπημένη του γιαγιά πήρε τηλέφωνο, μόλις έγινε το κακό.
 
«Πήρε τηλέφωνο. Σκότωσα την Κατερίνα και πάω να παραδοθώ, της είπε. Τη ζήλευε γιατί την αγαπούσε παράφορα, την ήθελε, ήθελε πάλι να ξανασμίξουν κι αυτή τον έδιωχνε, δεν τον ήθελε. Έφυγε και πήρε τα παιδιά από το σπίτι, αυτό του κόστισε. Κι από κει ξεκίνησαν όλα», αποκάλυψε η θεία του συζυγοκτόνου.
 
Η συνέχεια αναμένεται να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες. 
 
ekriti.gr