Δίκοπη Ζωή | «Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου…»

12:58 μ.μ. - Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021
12:06 μ.μ. - Πέμ, 03/58/2021
Image: Δίκοπη Ζωή | «Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου…»

Ακούστε εδώ την εκπομπή της 03.06.2021 με τον Νίκο Κυφωνίδη

ΒΟΑΚ. Το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο ΒΟΑΚ θα έπρεπε να είναι κατασκευασμένος εδώ και 30 χρόνια. Αποτύχανε όλοι. Διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις, όλοι οι δήμαρχοι, όλοι οι νομάρχες και όλοι οι περιφερειάρχες. Καλό θα ήταν στο εξής πριν ξεστομίσουν οτιδήποτε για τον ΒΟΑΚ να ξεκινάνε με μια συγνώμη για τη μέχρι τώρα παταγώδη αποτυχία τους. Όσο κι αν εμφανίζουν κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες για να δείξουν ότι κάτι κάνουν, δε μας ξεγελάνε.

Ο δρόμος θα κατασκευαστεί με τις δικές μας τσέπες. Με τα διόδια που θα επιβάλουνε και με τις συνθήκες γαλέρας για τους εργάτες που θα εργαστούν στα έργα κατασκευής του. Δεν έχουμε αυταπάτες πλέον.

«Θέλει η π@@@ να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει!!!». Αυτό συνέβη στο συνέδριο για την δημόσια υγεία που διοργάνωσαν γνωστή εφημερίδα και ιατρικός ιστότοπος. Εκεί ο πρωθυπουργός μας με κυνικότητα δήλωσε: «Το σύστημα υγείας δεν είναι υποχρεωτικό να είναι δημόσιο…»

Τώρα συμπληρώνεται το παζλ. Τώρα εξηγείται η πεισματική άρνηση όλους τους προηγούμενους μήνες για ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων. Άλλα πράγματα έχουν στο μυαλό τους.

Ετοιμαστείτε να βάλουμε το χέρι ακόμη πιο βαθιά στην τσέπη.

Δυστυχώς όσο δε βγάζουμε τα συμπεράσματα που πρέπει και όσο δεν αλλάζουμε στάση και συμπεριφορές αυτά θα συμβαίνουν.

-