Δίκοπη Ζωή | Σε αναστάτωση ο αγροτικός κόσμος της χώρας

2:14 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
02:01 μ.μ. - Πέμ, 23/14/2020
Image: Δίκοπη Ζωή | Σε αναστάτωση ο αγροτικός κόσμος της χώρας

Ακούστε εδώ την εκπομπή της 23.01.2020 με τον Νίκο Κυφωνίδη

Σε αναστάτωση βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της χώρας, εξαιτίας των συνεχιζόμενων οξυμένων προβλημάτων τους. Το αγροτικό κόστος αυξάνει, οι τιμές των αγροτικών προϊόντων μειώνονται, οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους γονατίζουν κ.ο.κ. Απευθυνθήκαμε και συνομιλήσαμε με τον Κο Καρκαβάτσο Μανόλη απ’ τον Αγροτικό Σύλλογο Αστερουσίων για όλα αυτά τα ζητήματα και για την οργάνωση και την κλιμάκωση του αγώνα των αγροτών.

Επίσης στη σημερινή εκπομπή κάναμε «αποδόμηση» του άρθρου της Νέας Κρήτης που δυσφημεί τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη αντίδραση, όχι μόνο από τους παραγωγούς αλλά από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, γιατί μας αφορά όλους και για να μην ξαναϋπάρξουν τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Δεν μπορεί να μην σχολιαστεί η ολοένα και μεγαλύτερη πρόσδεση της χώρας μας στο άρμα του ΝΑΤΟ και των γεωοπολιτικών συμφερόντων του. Πλέον αρχίζει να γίνεται πολύ επικίνδυνη η κατάσταση μιας και ετοιμαζόμαστε για συμμετοχή και αποστολή Ελλήνων στρατιωτών και στη Σαουδική Αραβία και στη Λιβύη.

-

-