Διέπρεψαν οι μικροί του Γ.Α.Σ Ιεράπετρας στο Παγκρήτιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄

9:04 π.μ. - Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017
09:05 π.μ. - Πέμ, 18/04/2017
Image: Διέπρεψαν οι μικροί του Γ.Α.Σ Ιεράπετρας στο Παγκρήτιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄

Μεγάλες επιτυχίες και θετικά δείγματα έδειξαν με την παρουσία τους οι αθλητές του Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ – ΠΚ Α΄ , που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου την Κυριακή που μας πέρασε

 
Τους αγώνες άνοιξε η Αγγελική Ζαμπετάκη , η οποία με το καλημέρα κέρδισε τα 80 μέτρα με εμπόδια ΠΚ Α΄ στην πρώτη της κούρσα της ζωής της με χρόνο 13΄΄,04, κερδίζοντας παράλληλα το όριο και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στην Χαλκίδα.
Στην συνέχεια ο Μάνος Πετσαγγουράκης συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ στα 300 μέτρα με εμπόδια ΠΠ Α΄ και κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 40΄΄,96, κερδίζοντας και εκείνος επάξια το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επίδοση που βρέθηκε μόλις μια ανάσα από το Παγκρητιο Ρεκόρ. Παράλληλα στην ίδια κούρσα μετείχε ο Γιάννης Αγγελάκης , ο οποίος κέρδισε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 47΄΄,28.
Επιπλέον μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε και η πρώτη κούρσα σκυταλοδρομίας του συλλόγου 4 x 80 αγοριών ,με τους Πετσαγγουράκη Μάνο, Παπαδάκη Φίλλιπο, Καραβάτσκι Ιωακείμ και Αγγελάκη Γιάννη , οι οποίοι κατέκτησαν τη 2η θέση ανάμεσα στα σωματεία της Κρήτης με επίδοση 40΄΄,56 , ενώ αξιόλογη ήταν και η παρουσία της σκυτάλης κοριτσιών που επίσης στην πρώτη τους κούρσα κατέκτησαν την 7η θέση με την Ιωάννα Χναράκη, Κούκια Ερίσσα, Κουτσούλη Νικολέτα και Γερομαρκάκη Γεωργία σημειώνοντας επίδοση 45΄΄,00.
Επιπρόσθετα ο Καραβάτσκι Ιωακείμ αν και μικρότερος σε ηλικία ,δεν δίστασε να αγωνιστεί με την μεγαλύτερη κατηγορία και να κέρδισει την 4η θέση στο άλμα σε μήκος ΠΠ Α΄, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 5, 14.
Τέλος θετική ήταν και η παρουσία της Γεωργίας Γερομαρκάκη στο άλμα σε μήκος με 4,37, της Κούκια Ερίσας στα 150 μ ΠΚ Α με επίδοση 21΄΄,94 και της Νικολέτας Κουτσούλη στα επίσης στα 150 μ με 22,΄΄89.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε από καρδιάς όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους και να τους ευχαριστήσουμε που δίνουν ζωή στο στάδιο μας. 
Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία.






Πηγή: Γ.Α.Σ Ιεράπετρας Πρότυπη Ακαδήμια Στίβου