Διεξήχθη την Κυριακή 20/12 το καθιερωμένο εσωτερικό πρωτάθλημα στίβου του Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

5:21 μ.μ. - Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015
05:12 μ.μ. - Τετ, 23/21/2015
Image: Διεξήχθη την Κυριακή 20/12 το καθιερωμένο εσωτερικό πρωτάθλημα στίβου του Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στους αγώνες έλαβαν μέρος όλοι οι αθλητές στου συλλόγου, οι οποίοι βραβευτήκαν για την προσπάθεια τους.

Επιπλέον ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Φιλανδαράκης αφού ευχαρίστησε όλες τις οικογένειες για την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη τους και το προπονητικό προσωπικό για το έργο τους, αναφέρθηκε και στην διοργάνωση των αγώνων ‘’Βασαρμίδεια’’ προς τιμή της Μαρίνας Βασαρμίδου, οι οποίοι εντάχθηκαν στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και θα διοργανωθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον μήνα Ιούλιο από τον Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.
 
Επιπλέον το προπονητικό προσωπικό του συλλόγου απεύθυνε έκλυση για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης , τα οποία δόθηκαν στον σύλλογο για την προστασία του παιδιού ‘’Crete For Life-H Κρήτη δίνει Ζωή ‘’.
 
Μετά το πέρας των αγώνων ο σύλλογος προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση του στο διαδίκτυο
 
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα Κυριακή 20/12 το καθιερωμένο εσωτερικό μας πρωτάθλημα με τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου μας! Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά, τα οποία αγωνίστηκαν μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ευγενούς άμιλλας και να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και στην στήριξη τους. Παράλληλα με τους αγώνες όλες οι οικογένειες προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στο σύλλογο στήριξης του παιδιού ''Crete For Life''-"H Κρήτη δίνει Ζωή , συμβάλλοντας όλοι μαζί στην ανακούφιση οικογενειών οι οποίες στερούνται τα αναγκαία. Αξίζει ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή τη υπέροχη κίνηση και προσφορά! Ας ελπίσουμε αυτές τις γιορτές να μην στερηθεί κανένα παιδί το χαμόγελο του και ας βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι στο δέντρο της ελπίδας και του εθελοντισμού αυτά τα Χριστούγεννα. Και του Χρόνου με υγεία!!!

Το Δ Σ και ο πρόεδρος Φιλανδράκης Μιχάλης
καθώς και το προπονητικό προσωπικό του Γ.Α.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Ασπραδάκης Νίκος
Φιλανδαράκης Νίκος
Λιοντάκη Χριστίνα
Χειλιώτη Ιουλία
Μιχελάκη Κατερίνα