Διαγωνισμός Μαντινιάδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλών

9:21 π.μ. - Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017
09:11 π.μ. - Πέμ, 09/21/2017
Image: Διαγωνισμός Μαντινιάδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλών

Συνέντευξη από την κα Μαρία Βολυράκη

 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλλών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και την Τοπική Κοινότητα διοργανώνει  Διαγωνισμό Μαντινιάδας με θέμα «μέλι, κερήθρα, μέλισσα». Στον διαγωνισμό, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, ανεξαρτήτου διαμονής και ηλικίας. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με μία μόνο  μαντινιάδα,  πρωτότυπη και αδημοσίευτη, κρητικόλαλη,  δεκαπεντασύλλαβη,  ομοιοκατάληκτη  και με αυτοτελές  νόημα. Η μαντινιάδα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον μία από τις λέξεις  «μέλι, κερήθρα, μέλισσα. 
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1.) Στην ταχυδρομική δ/νση:  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΛΛΩΝ Ταχυδρομικό Κατάστημα Μαλλών  720 56 ΜΑΛΛΕΣ με την ένδειξη « για το διαγωνισμό μαντινιάδας»
2) Μέσω διαδικτύου, στη σελίδα του, https://www.facebook.com/malles.crete/?ref=page_internal αποκλειστικά με μήνυμα.
3) Στο e-mail του Συλλόγου  mallespolitis@hotmail.com
4) Στο τηλέφωνο  6938431146 με μήνυμα
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει απαραίτητα να δηλώνουν το ονοματεπώνυμο, τον τόπο κατοικίας τους καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας .
Επιβεβαίωση παραλαβής 6938431146  Μαρία Βολυράκη
Οι μαντινιάδες θα αποσταλούν στην επιτροπή συγκεντρωτικά και χωρίς στοιχεία δημιουργού μόνο με τον αύξοντα αριθμό που θα παίρνουν αμέσως μετά την παραλαβή τους, ούτως ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο του διαγωνισμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από  διακεκριμένους μαντινιαδολόγους και εκπαιδευτικούς.
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής 16 Οκτωβρίου σφραγίδα ταχυδρομείου και 16 Οκτωβρίου 23:59 μήνυμα, e-mail.
Η απονομή των βραβείων και των επαίνων θα γίνει 22 Οκτωβρίου 2017 στις 16:00 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού  Κέντρου Μαλλών και στην οποία θα τιμηθούν και οι διακεκριμένοι μαντιναδολόγοι Πόπη Νικηφόρου και Νεκτάριος Λεουνάκης. 
Από τις 12:00 το μεσημέρι θα μπορείτε να απολαύσετε ντόπιους μεζέδες που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες του χωριού και  ρακή από το καζάνι του Συλλόγου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το συγκρότημα του Μιχάλη Ξενάκη.
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύλλογο στις πιο πάνω διευθύνσεις και στο τηλέφωνο 6938431146.


Ακολουθεί συνέντευξη κας Βολυράκη: