Δήμος Ιεράπετρας: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

1:27 μ.μ. - Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023
01:09 μ.μ. - Κυρ, 10/27/2023
Image: Δήμος Ιεράπετρας: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 11.09.2023 από τις 08:00 έως τις 14:00 συγκεντρώνουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας

Ο Δήμος Ιεράπετρας εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, προχωράει σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 11.09.2023 από τις 08:00 έως τις 14:00 συγκεντρώνουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που βρίσκεται στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20 (τηλ. 2842089707) και στα Γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού στον Κουτσουρά είδη πρώτης ανάγκης. Ειδικότερα:

  1. εμφιαλωμένα νερά, 
  2. ξηρά τροφή,
  3.  κουβέρτες- κλινοσκεπάσματα, 
  4. ρούχα -παπούτσια καθαρά και στεγνά,
  5. πετσέτες,
  6. είδη υγιεινής, 
  7. ράντζα και στρώματα, 
  8. φακοί, μπαταρίες

«Οι συνάνθρωποί μας στη Θεσσαλία βιώνουν μια πρωτοφανή δοκιμασία. Χρέος και καθήκον όλων μας, Δήμου, πολιτών και φορέων είναι να αναλάβουμε για άλλη μια φορά πρωτοβουλία, να σταθούμε δίπλα στους κατοίκους της Θεσσαλίας και ενωμένοι να δώσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς.  Απευθύνω έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας και στις τοπικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στη δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

                                                                                                                 Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

                                                                                                                 Θεοδόσης Καλαντζάκης