Δήμος Ιεράπετρας: Προμήθεια δύο νέων απορριμματοφόρων ύψους 215.760,00€

10:19 π.μ. - Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
10:09 π.μ. - Τετ, 22/19/2021
Image: Δήμος Ιεράπετρας: Προμήθεια δύο νέων απορριμματοφόρων ύψους 215.760,00€

Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου, κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη, η σύμβαση για την αγορά δύο καινούριων απορριμματοφόρων οχημάτων, ποσού 215.760,00€. Η προμήθεια των δύο νέων απορριμματοφόρων, τύπου πρέσας και ανοικτού τύπου, χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Σε έναν αναπτυξιακό Δήμο, όπως είναι ο Δήμος Ιεράπετρας, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης και κάθε ευκαιρία, προκειμένου να αναβαθμίσουμε και να ανανεώσουμε όλο τον εξοπλισμό καθαριότητας του Δήμου μας.

Τα τελευταία χρόνια κατορθώνουμε να εκσυγχρονίζουμε με την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων όλες τις Υπηρεσίες, παρόλα αυτά οι συνέπειες από την έλλειψη προσωπικού είναι εμφανείς κι εδώ.

Στόχος μας είναι μέσω του εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού και της συνεργασίας των Υπηρεσιών του Δήμου με τους πολίτες, η βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας και η προστασία του περιβάλλοντος».