Δεύτερη ληστεία σε ένα 24ωρο στο κέντρο των Χανίων

11:53 π.μ. - Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024
11:09 π.μ. - Δευ, 23/53/2024
Image: Δεύτερη ληστεία σε ένα 24ωρο στο κέντρο των Χανίων

O δράστης της δεύτερης ληστείας στη Σπλάντζια παραμένει άγνωστος

Ανησυχίες προκαλεί στην κοινωνία των Χανίων η δεύτερη ληστεία που έγινε σε βάρος πεζού στο κέντρο της πόλης μέσα σε ένα 24ωρο. Κι αν στην πρώτη περίπτωση στην περιοχή της Νέας Χώρας οι αλλοδαποί δράστες συνελήφθησαν, ο δράστης της δεύτερης ληστείας στη Σπλάντζια παραμένει άγνωστος.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο δράστης ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού δύο φίλους που επέστρεφαν στα σπίτια τους και άρπαξε από τον ένα το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε περίπου 1.500 ευρώ. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όμως, αν και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του, ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο Αιγύπτιοι ηλικίας 22 και 21 χρόνων, οι οποίοι ακινητοποίησαν έναν Έλληνα που επέστρεφε περπατώντας στο σπίτι του στην περιοχή της Νέας Χώρας, άρπαξαν όσα χρήματα είχε και το κινητό του και του ζήτησαν να τους δώσει ακόμη και τα… ρούχα του, όμως τελικά τράπηκαν σε φυγή χωρίς να τα πάρουν.

protothema.gr