Δεν θα έρθει στην Ελλάδα ο Μακρόν – Τον κρατά το lockdown στο Παρίσι

12:31 μ.μ. - Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021
12:03 μ.μ. - Παρ, 19/31/2021
Image: Δεν θα έρθει στην Ελλάδα ο Μακρόν – Τον κρατά το lockdown στο Παρίσι

Στην ακύρωση της επίσκεψής του στην Αθήνα που θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο της επετείου της 25ης Μαρτίου προέβη ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν

Στην ακύρωση της επίσκεψής του στην Αθήνα που θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο της επετείου της 25ης Μαρτίου προέβη ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης με τον κορωνοϊό στη Γαλλία και την επιβολή αυστηρού lockdown για έναν μήνα στο Παρίσι και άλλες 16 περιοχές.

Την Αθήνα ωστόσο, αναμένεται να επισκεφθεί στις 24 Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν, με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα έρθει στη χώρα μας και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος.

kathimerini.gr