Δέκα νέα βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Ενότητα-Συνεργασία-Ανάπτυξη»

8:00 μ.μ. - Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
08:12 μ.μ. - Πέμ, 05/00/2019
Image: Δέκα νέα βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Ενότητα-Συνεργασία-Ανάπτυξη»

Με υποψήφιο Δήμαρχο Ιεράπετρας τον Θανάση Χηνόπουλο



Μαρκουλάκη – Κουφάκη Νίκη του Παναγιώτη και της Γεωργίας
 
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος ΙΕΚ Ιεράπετρας/Τμήμα Λογιστικής. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε ιατρείο στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Κουφάκη και έχουμε μια κόρη, την Μαρία. Εμπιστεύομαι τον κ. Θανάση Χηνόπουλο και εντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει τον Δήμο μας σε ένα καλύτερο αύριο.

 
Βασιλάκης Αντώνιος του Πέτρου και της Μαρίας
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου τελείωσα και τον κύκλο των σπουδών μου. Είμαι αγρότης και ασχολούμαι με θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Είμαι πατέρας ενός κοριτσιού. Το χόμπι μου είναι η μουσική (D.J). Αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, του κ. Θανάση Χηνόπουλου, επειδή αποτελείται από νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και όραμα για την πόλη μας. Πιστεύω ότι μόνο με τον κ. Θανάση Χηνόπουλου μπορεί να «ξεκολλήσει» πια η Ιεράπετρα και να πάει βήματα μπροστά.
 
 
 
Γιάννης Δασκαλάκης του Αντωνίου και της Ουρανίας
 
Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση. Έχω έναν αδελφό, τον Βαγγέλη, επίσης ιδιωτικό υπάλληλο. Εντάσσομαι στο συνδυασμό, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη του Θανάση Χηνόπουλου, τον οποίο εκτιμώ και πιστεύω ότι θα φέρει την αλλαγή που χρειάζεται η Ιεράπετρα.


 
Τσαμπανάκης Ηρακλής του Νικολάου και της Καλλιόπης
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Στέφανο. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σητείας. Ασχολούμαι με χωματουργικές εργασίες και είμαι παραγωγός ελαιόλαδου και κρασιού. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Καμενάκη. Επί σειρά ετών, είμαι μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Στεφάνου και τα τελευταία χρόνια κατέχω τη θέση του Αντιπρόεδρου. Επίσης, είμαι μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Στεφάνου. Ενδιαφέρομαι και αγαπώ τον τόπο μου. Η ποιότητα της καθημερινότητάς μας, είναι άμεσα εξαρτημένη από την τοπική αυτοδιοίκηση. Η ευθύνη απέναντι στην οικογένεια και τη δουλειά μας, μας υποχρεώνει να συμμετέχουμε όλοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Θανάση Χηνόπουλου και εντάσσομαι στον συνδυασμό του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με την πεποίθηση ότι η πρότασή του θα φέρει την ανάπτυξη που χρειαζόμαστε.
 
 
Μάρκος Τζανιδάκης του Γεωργίου και της Αργυρώς Βασαρμιδάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κεντρί Ιεράπετρας. Διατηρώ την δική μου επιχείρηση μεταφορών και εμπορίου ανταλλακτικών. Είμαι πατέρας δύο παιδιών. Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής Θανάση Χηνόπουλο και πιστεύω ότι μαζί θα αλλάξουμε την πορεία του Δήμου μας προς το καλύτερο.
 

 
Ξανθάκη Ελένη του Μιχαήλ και της Άννας Δρανδάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ζω με την 10χρονη κόρη μου. Είμαι απόφοιτη του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών CARIERRA/Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Γραμματέων Διεύθυνσης. Επίσης, είμαι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων του London Colleague of Management. Έχω ένα αδερφό, τον Γιάννη Ξανθάκη. Εργάζομαι ως υπεύθυνη αγορών και πωλήσεων σε επιχείρηση εμπορίου κηπευτικών της πόλης μας. Συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Θανάση Χηνόπουλου, επειδή είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, με πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, που με διάθεση να εργαστεί, θα βοηθήσει την Ιεράπετρα να αναπτυχθεί.
 
 
Τσομπάνογλου Ειρήνη του Γεωργίου και της Βασιλείας
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος Εσπερινού Λυκείου Ιεράπετρας/Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις στην Ιεράπετρα. Τελευταία χρόνια εργάζομαι στον Τουριστικό τομέα. Είμαι έγγαμη και έχω τρία παιδιά. Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, εντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής Αθανάσιο Χηνόπουλο και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Δήμου μας.
 
 
Γαρεφαλάκη Παναγιώτα του Νίκου και της Δήμητρας
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου τελείωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Ιπποκράτειος με ειδικότητα επαγγελματικού μακιγιάζ. Εργάζομαι σε οικογενειακή επιχείρηση – εμπορικό κατάστημα. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη και πιστεύω ότι η πρόταση του κ. Θανάση Χηνόπουλου θα φέρει ουσιαστικές λύσεις για την πόλη μας, εξασφαλίζοντας την ανοδική πορεία, που όλοι επιθυμούμε.

 
Ατζαράκης Νικόλαος του Στυλιανού
 
Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα και κατοικώ στο Μακρύ Γιαλό. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το Δημοτικό σχολείο Μακρύ Γιαλού και το Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Εργάζομαι ως χειριστής αγροτικών μηχανημάτων. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη του κ. Θανάση Χηνόπουλου και είμαι έτοιμος να εργαστώ για την ανανέωση και ανάδειξη του Δήμου μας.

 
Μπακιρτζάκη Νεκταρία του Αναστασίου
 
Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο και ζω στην Επισκοπή Ιεράπετρας. Είμαι Παντρεμένη με τον Δαργωνάκη Θεόκλητο και μητέρα ενός παιδιού. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης, ως ιδιοκτήτρια καφέ στην Επισκοπή. Επιλέγω τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη με τον επικεφαλής Θανάση Χηνόπουλο επειδή πιστεύω στο όραμα του για ένα Δήμο πιο καινοτόμο και πρότυπο.